domingo, 6 de junio de 2010

gustav theodor fechner fischer-01

Traducció automàtica de l'alemany al català de l'obra de Gustav theodor fechner fischer,
l'espai té quatre dimensions:

L'espai té quatre dimensions.
Una quarta dimensió de l'espai és diuen, és la cinquena roda. No, jo responc, és En canvi, només la quarta roda al cotxe, sense el qual seria poc útil. El cotxe necessita una quarta roda per a ser capaç de córrer, anem a veure, que la quarta dimensió a l'espai fa que els mateixos beneficis.
vénen des del front, no he de, per descomptat, Esperem que la visió de quatre dimensions de l'espai amb dues classes de Persones complir entre els que pensen res més que el que veuen, i entre els que no veuen més que el que creuen. Entre els primers a comprendre Jo naturalistes que confien únicament en els seus sentits, aquest últim en el marc del el filòsof.
Els primers són, a aquest tema per investigar a fons, fins a la seva habitació per anar a la longitud, a continuació, transversalment. Dues dimensions que tenim, ells diran. Però, on és igual a la tercera? Com que no s'utilitzen per a la cura de per a jutjar el cel, amb l'excepció dels astrònoms que ell, per descomptat sempre anteriorment assenyalats, però només a ell sobre la naturalesa del seu telescopi sempre s'equivoca per veure caure a la tercera dimensió no com fàcil, ja que els altres dos, i ells són els mateixos, potser l'existència de principi sembla menys acceptable. Mentrestant, diran, el cas de les forces del cos, que tinguin almenys com a hipòtesi que al cap van a pujar a la hipòtesi mitjançant un Cap Bock troba confirmat. Així que hi ha una tercera dimensió, però on seria el quart?
Una vegada que estigui lliure a la sala de cura, que sortirà a la llum, en un intent escala größerm repetides, que són rectes , Vés a la dreta, miri cap amunt i estigui llest. Són els vidres, plantes, animals, primer amb l'ull nu, a continuació, Consulteu amb el microscopi, anatomia d'una quarta dimensió, a continuació, Per tal de cercar en el seu interior a continuació, fer que el govern a una expedició al Pol Nord a continuació, enviar, a l'última casa amb la major evasió possible de dimensions conegudes es pot construir a les observacions de pura per obtenir el desconegut. Després de tots aquests camins van ser infructuosos, satisfets que es dirà: no hi ha quarta dimensió com Alguns han dit, per raons similars: no hi ha Déu.
Bé, els filòsofs són diferents . Realitza En lloc de l'anterior, en les coses que volen investigar, caminar-hi i semblen realment, més aviat es possible retirar i abstenir-se d'afegir que creuen la millor manera d'aconseguir darrere de la naturalesa de les coses que li donen la Torna, i, certament, l'oposició en el fet per evitar el fet que no es preocupen pel mateix. Per tant, fa tot, considerar, observar anatomizar, evitar acuradament per posar a la cadira, i esperen ara que el concepte pur d'espai per a jutjar. Ell ve. Però ell vol venir, ell s'atura en el porter i ha dit: Sir compte mai superi els tres, què més encara està fora d'allà. La sala, ja que la seva essència és a tot arreu una vegada lloc per trobar, com però també com a lloc per trobar el filòsof al cap, per la qual cosa, tot concedint hauria quatre dimensions, el quart pot estar fora, i ara és admès. El filòsof és una: és just dir ell, el concepte és triple, Déu és triple, l'home és triple, i el quart és triple. No hi ha un nombre en el món com els Tres, l'U es compon només de tres terços divideix per tant també sempre ser retornats a aquests. Els tres terços un és igual a la segona potència de tres, que és igual a nou i nou a la mateixa conclusió igualtat de vuitanta-un, un per tant igual a qualsevol poder de tres.
Sorpresos per la rapidesa amb que d'aquesta manera Després ve, va desenvolupar els principis derivats de l'absoluta veritat, la matemàtica pura, més alt, i en què es trobi suficient per fer per refutar Newton i Gauss, que sempre romanen rígids, mentre que, Un que és igual a un, s'oblida de temps i Espai completament perquè no saben res millor que fer que a oblidar.
En resum, és una de les dues parts quarta dimensió de l'espai, gairebé mai reconeguda. Més podria ser a l'esperança d'aquells que relacionar tot amb l'ús pràctic Quan els mostrem, el que totes les coses amb una dimensió de més espai s'aproximarà.
Com ha de la gent ara i com n'hi ha prou poc per a la premsa del país per donar-los menjar còmode. Si tinguéssim una dimensió més, no els camps únic tram d'ample, però també rics en l'aire, i dels quadrats dels ingressos seria d'almenys un cub de la producció. Per descomptat, tindria el cel, que ara està en la direcció de la tercera dimensió per sobre de nosaltres, s'ha de traslladar a la quarta, on ja està per la majoria de la gent. Se'ls havia mai ha d'anar molt lluny per emigrar a tots els que el que es necessita i voleu cercar, pa, diners, felicitat, llibertat, igualtat; Tots menys un podia veure a la quarta dimensió nova, direcció llavors, per descomptat, igual que el mateix a cada cap es el que és ara el tercer. Tots els castells existents en l'aire es després es transforma en castells reals, i més i seguiria es permetrà, nous castells en l'aire a les regions més altes de la quarta per construir dimensió, ja que algunes persones, però de nou no és diferent que a Castells en l'aire per viure.
Veig en realitat cap raó per la les persones a les quals una quarta part d'aquesta dimensió tan sovint amb altres noms ha dit, haurien de deixar d'una vegada a creure en si que avui anomenem una vegada que la cosa pel seu nom correcte. Els beneficis del quart La dimensió és tan gran i evident que no hi ha raó És a dir, per què no s'atrevia a creure el mateix que una bona haurien, en l'adopció d'altres tantes que prometia molt menys Es creia, i no obstant això només pel que va prometre. On hem de passar pel que una quarta dimensió, és una altra cosa i no disminueix en el més mínim el benefici que és ell mateix i altres pot prometre. El més convenient és, en qualsevol cas, van fer els antics tres dimensions per fer-se, bàsicament, perquè la quarta dimensió Quant a la benedicció només vol el millor d'ell, a través del nen de tres S'utilitza per eliminar del tot, per tal que el quart single de . Realitza Una sola dimensió té grans avantatges en la pràctica. Un no ha de buscar allà, però sempre s'executa en un objectiu Els. Si només és un delicte qualsevol, tots hem de en la direcció compartida sobre els progressos registrats i ningú no pot ser més lenta a un costat. La llibertat general és el més simple es pot aconseguir, perquè tothom pot fer el que vulgui, perquè ell només volia una, l'única direcció a seguir, que hi ha. El general d'igualtat mentre que allà, perquè ja no hi ha cap diferència de gruixos i fins, ja que tot és tan prim com sigui possible. Ha quedat acreditat, a tots els seus amics de la El progrés, la llibertat i la igualtat en aquest món d'una dimensió L'ideal seria que les reconeguis.
Mentrestant, pot haver-hi altres, on el nen de tres dimensions, amb la seva amplada i gruix còmoda malgrat totes les imperfeccions que ocorren en el mateix, fins i tot en el mateix l'amor, sinó més aviat serà quan la nova dimensió del progrés pura per al millor. Fins i tot el fet que les tres dimensions Lloc, van fer els homes que el progrés sense condicions del camí vagin, no arribarà a baix. Per sobre de tot, és en Terror posar la contemplació d'on en el món d'una dimensió seu ventre per veure l'espai, i les salsitxes primes fins a la seva deu, si el porc sencer, el gruix d'un matemàtic Line. A més, hi ha poc per consolar, quan se'ls diu que Gran part del progrés en la general ni el temps ni la pau per menjar va ser, per la qual cosa es converteix en el ventre molt gruixut no podia venir de totes maneres. Portar Però els que han de sortir dels seus tres dimensions, quart per a això, s'ha de fer de nou s'enfronta a greus. És sempre alguna cosa nova, diran i el que no és la fi a la vista. Anem a atenir al nostre bon vell tres dimensions en què hem nascut i s'han capacitat i ja hi ha molt del nou dia. No obstant això Espero guanyar aquest, amb la promesa dels nous Dimensió restaurar les trenes d'edat, els francesos en el Revolució també se'ls va tallar els caps, els caps seran ells de fer més que menys. També els recorden els beneficis un estómac de quatre dimensions. Així que crec que aquesta classe digna Per obtenir tots els del meu costat. Els homes de progrés, però podem córrer.
A qui em penedeixo, de fet, sempre han de venir a les tres dimensions d'un quart són, els estudiants, la por, fins i tot ara, quan el nivell de Plaimetrie a augmentarà la muntanya de la geometria sòlida, i ara fins i tot es pot veure una Geometria de quatre dimensions, una Pelión sobre Ossa abans. Quins són la necessitat de la perspectiva dels seus dibuixos, si s'escau demostrarà que el prisma de quatre dimensions de quatre desmunt piràmides deixar que el mateix contingut. Capaç pèrits, però, que ja durchgekrochen tots els ángulos i cantonades entre les dimensions d'edat , Que donarà gust a un nou entrepà quan estan un cop a veure amb tots els nous racons estan darrere d'ells, la vella rància Zuckerkant arribar a ser. Bé, després de tot, els agrada la seva trigonometria esfèrica considerar l'esfera de quatre dimensions disposats, per ara Vaig a portar la quarta dimensió de la igualtat.
El que així l'espai a una quarta dimensió es busqui ajuda, però, és peculiar, és a dir, el fet que inicialment era un tres dels seus endevinar.
Imagini un mascle tigrat petits al Camera Obscura corrent en el paper, s'ha és un ésser que existeix en dues dimensions. Què impedeix que un Essència del pensament viu. Però hem vist anteriorment que es pot pensar en un home ombra viva. Que Ell és, no volem tornar a dir aquí: és suficient, haver fet alguna vegada es va pensar, però es pot a fer-ho. Bé, fins ara que tot ho veu, l'oïda i la ment en només dos Dimensions del sistema actual, encara que només en aquestes dues dimensions es va decidir, no hi ha dubte tan poc sé d'una tercera dimensió, com nosaltres, que només estan en tres dimensions, en viu en un quart. L'experimentació d'ombres home o colors seria pràcticament igual a la seva superfície i buscar en va a la tercera dimensió, com microscopis va telescopi i la durada de llavors, com els nostres naturalistes en quart lloc, és possible que no però amb el look de la zona Per aixecar-se, però fortblicken només en la direcció de la superfície. I el filosofar homes ombra que, segons els seus termes són un terreny comú en relació amb la formació dels seus punts de vista, seria tan poc sobre els dos com el nostre filòsof dels Tres pot anar més enllà. Tant llavors considerarien impossibles que hi ha una tercera dimensió que per un punt Més de dos caironat uns amb els altres poden ser preses directament. Sabies Per descomptat que no, instal lar el tercer en el que hauria. I, tanmateix, aquesta tercera dimensió. Hi ha per a nosaltres, encara que només sigui en tres dimensions de la vida.
Estem a només colors i ombrejats masculina dos de cada tres dimensions en lloc de polzades Com es pot observar que en els dos no és la cessació, a excepció de les criatures que, fins i tot en els dos parada no està clar per què els tres un cessament ha de ser, excepte per ser el molt bé fins i tot en els tres . Stop Potser aquest no era el món pot comptar amb tres? No hi ha la menor raó de per què es van aturar en tres, fer, i arribo a la conclusió per la llei de raó suficient, que realment no s'aturen aquí.
Considerem: vegeu, per la tercera dimensió per un pèl diferent de quan la segona i la primera? No obstant això, si no hi ha art major part, la tercera de crear la segona i primera, no hi haurà més Art pertanyen a la quarta i cinquena part de la tercera i per crear segons. On la naturalesa en cas contrari un escolta a continuar, al començament excepte quan s'interromp l'alimentació. Però la tercera dimensió és no més curt que els altres dos. Ja veus, si només només la quarta dimensió, tenim ara també el cinquè, sisè, setè, a la dimensió més infinita, podem Dimensions realment gaudir, fabricar ells com agulles, els seus bigues , Amplieu la mesura del que volem. En cas contrari, ens semblava una dimensió un El estrany, ara, les dimensions són Dirtcheap, i si hop a través de Baviera a cada pol, i a Àustria cada barrera, i a Rússia en qualsevol Knut teixir una nova Dimensió utilitzat: no importaria tant per a nous Si és que falta.
Els filòsofs diuen ser veritat: que els filòsofs són els cervells del món està en el nostre cap, el Suprem de tots, res sobre els tres, de manera que ja està prou provada, que en el món el que passa en els tres. Jo Però considerem el món per una gallina gran, de la filosofia és amb tots els filòsofs, només un ou. Ara sabem que vol l'ou sempre més savi que la gallina, sinó perquè el pollastre però sens dubte més intel ligent que l'ou, després hi ha el fet que l'òvul només a Tres compte, la millor prova que la gallina més pot comptar.
Mentrestant, no un filòsof que és a dir, diran: les tres és sempre una agradable ronda Nombre, seria possible que l'espai que el proverbi: totes les coses bones han de ser tres, va aprendre en la seva joventut, i per tant, quan va portar fins a la tercera dimensió, el desig de seguir en brut Per anar hauria domesticat l'home al bon exemple, que també a si mateix mans.
Però aquesta és una observació circular; perquè en l'espai de quatre dimensions del proverbi és calenta, per descomptat: totes les coses bones han de ser quatre, i en l'espai de cinc dimensions: totes les coses bones tenen cinc multa. Per la manera que volem ser moderat, i nosaltres sent només la quarta dimensió Sostenir que tenim tan bona com a la mà, i els deu o cent mosca al sostre d'això pot ser.
No em pots refutar ara 01:00 dirà que no necessita cap refutació, i la prova amb l'ombra- i els mascles els artificials són ombres i l'evidència aparent, ens mostren només 1/100 Línia de la quarta Dimensió i ens volen admetre un centenar de milles, o tant com vostè desitja.
Bé, que l'home del gat no ho compri al sac, però al menys un monyó de la seva cua vull veure és barat, encara que probablement podria respondre als filòsofs: un gat a la borsa seguia sent millor que la borsa sense un gat, la que volen vendre a la gent, i naturalistes, que encara estava en millor prendre el gat al sac, perquè si volia que fos la seva probablement s'escaparia.
No obstant això, per a mi tot el possible per No miro cap enrere en els colors homes en dues dimensions; Només conec dues dimensions en el paquet de tercer, ha de serà encara més fàcil per l'envasat en tres de les sessions. D'altra banda, això és només una aplicació particular de la fruita s'ha aplicat sempre amb Mètode, el que un en tres dimensions no pot trobar a la realitat, en dues dimensions per buscar paraules en el paper i trobar. I veure existeix, funciona.
Fins al punt: tom l'avió, on la meva aparença és masculina, i els guiarà a través de a través de la tercera dimensió, que les experiències dels homes farsa tot el que en aquesta tercera dimensió, és fins i tot en Els altres espais de la llum ve, on els raigs es disposen de manera diferent, i el color, fins i tot canviar amb això i potser pàl.lid final del camí i buscar arrugues, mentre que en el principi del camí vermell i suau mirar. Per descomptat, l'home mai ha estat part de la tercera Dimensió a la vegada i crec que està en cada moment encara només en les seves dues dimensions que deuen, i es resumeix tot el moviment només el temps i el canvi d'element d'anar endavant successivament. Però, en realitat, sinó que travessa la tercera dimensió i tot el que el que està en ell. En conseqüència, diu l'home: hi ha un El temps i els canvis, totes les coses, fins i tot jo mateix
Bé, també diem que hi ha un temps i amb el temps ho canvia tot, inclosos nosaltres mateixos quin és el Així que segons? El moviment del nostre espai de tres dimensions quart, pel qual ens movem, però fins i tot l'element de temps i el canvi que es perceben.
Res és realment més fàcil i natural: el nostre món de tres dimensions és una tremenda Ball, que es divideix en una sèrie de boles individuals. Cada un d'aquests funciona, això que és el gran Urkugel probablement també córrer, però quan que hauria d'estendre's fins si no hi havia una quarta dimensió? Com que funciona, però ni tan sols per aquesta carrera quarta dimensió, és clar Així mateix, totes les boles en aquest, i tot en aquestes bales viu i es mou, a través de la quarta dimensió.
Això, se'ns va obrir el camí de bells reflexos.
En realitat, tot el que fem ja estan allà, i el que hem experimentat encara és allà, i la nostra zona tres dimensions, ja que evita que res ara, d'aquest tipus a Relacionat a parlar amb l'espai corporal de quatre dimensions, és només a través que ja i encara no endavant amb això. Si, per exemple, la Humans a fill principi a fi vell està en l'home mitjà, vostè ha de Actualment, s'estén en la direcció de la quarta dimensió llarga biga-hi, al principi com un nen, per tal com un home vell, al Center està dissenyat com un home, de la qual la biga en tres dimensions La progressió sempre tall tant com en qualsevol moment en què va, que després dóna a les persones que viuen en aquest moment. A per aclarir la dreta, pensa quants locals petits força mosaic es fabriquen, per l'ornament de fermalls, Anells i W. F. . Serveixi Es consolida primer llapis de colors llargs per fi l'un a l'altre i les retallades dels pols resultants en els diafragmes, el que és fàcilment una forma d'una barra d'un lot El mosaic és reemplaçat. De la mateixa manera de la vida de la vareta l'home en cada moment per cada superfície de tall les tres dimensions d'un nou ésser humà tallat, i la diferència només existeix en les dues circumstàncies que en el mosaic de la superfície de tall té només dos o tres dimensions, aquí, i que l'home en cada tall posterior aquí una mica diferent falla, que la dels primers, mentre que la xifra en el mosaic és sempre repeteix exactament. ara res impediria que, fins i tot amb aquestes en el primer tall de la figura d'un nen, l'últim d'un ancià per rebre, si en comptes d'uniforme rodets de pastisseria tals, que en el curs del seu canvi de longitud adequada aplicació.
Les promeses anteriors de gran pràctica conseqüències útils si era descobert només un mitjà per a la barra de vida per dividir al poble per les seccions transversals en rodanxes o curt cilindre i seure un al costat a l'altre, que, amb anterioritat en extensió un darrera l'altre fora, llavors vostè podria tot un exèrcit de soldats tall d'una sola persona i ara seria a través de tot el uniforme de l'exèrcit no només faldilles, uniformes, sinó també s'enfronta a l'últim només una mica més gran que el primer, tenir, i va observar 01:00 a més de la intel ligència, els soldats abans de la vareta Einzuexerzieren tall que vostè rebrà després del tall també Ara té un exèrcit bastant uniforme perforats, i per la forma res impedeix als oficials de tall justament tan fora d'una barra particular, que és ja una realitat. Per descomptat, cada soldat llavors només poc temps de vida, bé, encara només una fracció de la totalitat podria seguir la vida d'una persona es fica en la dimensió temporal; però, què van disparar als soldats que estan en qualsevol cas, només pel que fa a estar en ordre per donar cabuda a noves persones i que seria el seu final a reunir-se abans.
Un ús menys important d'aquests La invenció seria per a nosaltres que tot l'art de la impressió es salvaria de la mateixa.
Cada llibre, que escriu un autor, és a dir, s'estén també van impedir el pas en el quart Dimensió en ell, ja que encara no existeix la igualtat, si l'autor va escriure , Ha desaparegut de la terra. Després de manera anterior, però podem tallar tantes còpies d'aquest, que, d'altra banda, tot el mèrit té el manuscrit original de l'autor. Per descomptat, cada un d'aquests Còpies tenir molt poc temps enrere, però el que fa per als llibres, que són de tota manera només escriuria llibres nous, llavors es el seu propòsit de fer d'aquest lloc, compleixi només els més ràpids.
Per tant, Recomanem la creació d'un premi en relació amb aquest tema. Per descomptat que resoldria cap, però ho fa amb les tasques de preus el ja no s'han resolt, però només per fer, perquè el nou lloc.
Ara ve però, una cosa notable: és a dir, que amb el moviment de l'espai de tres dimensions pel quart moviment de recanvi de tots nosaltres, fins i tot propis. Hi ha llavors cap moviment més en aquest món. A aquest conjunt bonic, i així l'etern descans, de manera que sempre l'aspiració de tots els sants anat guanyar, estarà segur, com un moviment espiritual abans de ha de fer-ho.
Al centre d'un o blancs Llibre, que Acord sobre l'Agricultura una secció a través del centre, veure un vermell i una llum groga, o més aviat la mateixa barra de llum, el vermell o Verticalment, el groc og equivocat sobre el paper,

per la qual cosa les dues barres, on es troben en el document estan en 0, Una taca taronja produir, ja que la confluència una taca vermella o groga, però d'aquí en endavant per separat. Ara mou el paper verticalment fora de la barra vermella, de manera que per exemple, en la situació A 'A' ve, és una taca vermella r deixar reposar al centre del paper apareixen, tot i que el document El progrés en cada vegada noves parts del feix de llum vermella, tallada d'un color groc Lloc g Però cada vegada més de la taca vermella, amb el qual va coincidir només Traslladi a la mentida sempre vénen banda, just per sobre del paper hinwegzubewegen sembla, malgrat tot, però la barra groga de la mateixa manera que suport rígid i ferm abans que el treball és quan la llum vermella. És tot a l'obliqüitat de la barra groga i el moviment de la pissarra de paper cada La llum groga contra el paper, com més per a un determinat moviment del paper, la taca groga de la vermella Per treure el parer més ràpida per la qual cosa el seu propi moviment.
Per descomptat, si tens alguna cosa nostres tres dimensions sembla moure's, això sorgeix ara només per tant, que la biga que s'estén en l'espai de quatre, dirigides obliquament a les tres dimensions, i per tant el progrés de l'àmbit d'aquestes tres dimensions sempre curta en un altre lloc. El oblic major, el més ràpid el moviment sembla. Si el moviment és curvilini, pel que el només el seu mogut d'una forma corba de la biga.
Ara bé, això porta a la fructífera nova Consideracions. El primer lloc, veiem que ara el matemàtic ja no té raó per pensar en el creixement de la mà d'obra, la el converteix en la quarta dimensió per queixar-se, ja que per a ell la totalitat Teoria del moviment està fora de perill. Tot està tal qual, i la Urgang Mundial no necessita calcular això és sempre la seva carrera desaparegut. Per a les formes de l'espai de quatre dimensions per calcular, ha només necessitava la seva variable t com una quarta coordenada espacial a considerar. El naturalista per contra guanya multa nous punts de vista de la natura. Per només esmentar un fugaç. Veiem un planeta en Cercles de córrer. Per tant, això es deu únicament al fet que el Planet és espiral o korkzieherförmig hineinerstreckt a l'espai de quatre. A hores d'ara la zona de tres, en què el planeta en qualsevol moment és a través d'aquesta espiral de la mateixa manera que passa a través de barres, com abans l'àrea de dosos a través del feix de llum, es veu de fet, com de quan el planeta es trobaria amb ella en un cercle. És clar llavors que l'univers és en realitat una gran planta amb fibres en espiral a considerar, i tota l'astronomia només una petitíssima part de la Botànica.
Però el més important són les conclusions per a la pràctica. Ara només l'home es veu amb tota claredat igual que amb tots els seus emblanquinat i executa res guanya, però en realitat no des del lloc, de manera que ja és a la Bíblia, per Córrer no ajuda a ser ràpid. Ell guanya res més amb ella que això Està inclinat lleugerament, i un home que fa camins torts anar a simplement per un cargol. Tot cura és ara l'home salvat. Tots pa s'enforna la gent ha de menjar el que vulgui, Ni tan sols necessita obrir la boca per menjar, s'ho troba estat presentat abans, quan el món li van al punt en qüestió ha conduït, i una mica més lluny massa obstruït. El Brausch, que arribarà a alguns és una realitat ja en el seu front Barra d'extensió, colpejat i una mica més lluny ja curat, per sota es troba el paviment. Els diners, que ocupen Algú es troba, com ja s'ha registrat, i només serà titllat de la embutxacar tres dimensions, i si el Jueu ara en un cèntim En nom de l'execució de casa a casa, pot estar segur que si aquest Ni tan sols un cèntim a la borsa està per davant, totes les races i en funcionament només conduirà sender. En poques paraules, la persona pot continuar amb el còmode avantatge des del món dels vius, que sempre ve al lloc on ha d'arribar.
Ara només queda la qüestió pendent de solució, quan no amb tota la direcció del moviment la quarta dimensió apunta. També pot dues hipòtesis , Un dels que es desenvolupin d'acord amb la forma natural per satisfer tot això es mantenen, que espera per l'home del futur ha, és a dir, una resurrecció general dels morts, una espelma nostre cos, el Paradís i el retorn a Déu, els jueus recórrer tot el camí en el si d'Abraham, amb una vida d'un totalment nova manera de ser, que en tots els aspectes com el complement el present i el que pot considerar-la més justa retribució En lloc d'haver de es pugui imaginar. Què fer segur que vols més? No obstant això, em temo, però que l'home després que la seva forma habitual immodest si no hi hagués absolutament el Certament veiem davant dels nostres ulls és el que volia fins ara només, o dubte esperaven per començar, segueix sent més o alguna cosa diferent a desitja, per tant sempre és bo, ni l'altra hipòtesi per a la satisfacció s'han preparat aquesta impúdica. De tant en si mateixos.
En primer lloc, vull assenyalar que que gairebé tots els moviments d'anada i tornada a la natura. El pèndol oscil cap enrere i una altra, la corda vibra de nou i una altra, el L'èter en els canvis de la llum a, l'home corre de tant en tant, així que cada
La cama es balanceja per si mateixos i una altra. Sembla que sí que des del principi més que probable que fins i tot el moviment del món a partir d'un cert temps un cop més serà rebutjada. Així que tot el que ha succeït que passarà de nou en la direcció oposada, sobretot perquè en cas contrari un perquè la naturalesa de la càrrega tindria si hagués només un unilaterals Seguiu en direcció, mentre que els seus dos segueixen en la licitació. Cada roda el que està rodant cap endavant, també ho pot fer retrocedir, i És estrany, perquè sempre parlen de la roda del temps que que mai hagués pensat d'aquesta regressió.
Suposem ara que aquesta condescendent entrar des d'un punt determinat de temps, Sun està clar que totes les tombes s'obren i totes les persones que han mort augmentar de nou, i si els ossos d'algú estant dispersos en la mesura mentida, que es trobaran en un cos viu junts; tothom estarà més joves dia a dia, i no és l'envelliment donar més, però hi ha tota la vida a la regeneració, i, finalment, tot el món tornarà a ventre de la seva mare, està amb la mare No són els mateixos, i així més i més pares de nou cada seus fills i néts de nou, recollir els Judios, per tant, tots els drets tornar al si d'Abraham, fins que finalment tota la llavor de la humanitat de nou en Adam i Eva com dues bosses, juntament i trobar seran portats de tornada al paradís un cop més, que també einkriechen Eva Adam i transformar-se en una costella d'Adam, Adam, però, presos per Déu i aglomerats en un paquet ser, doncs, que és Déu o tota la terra i el mar i el sol i Estrelles inclourà en la seva unitat.
Durant aquest retrògrada L'ordre mundial és ara tot el mateix que ara és algú més ha fet, des ells van rebre una altra vegada. El sabater, per a mi, exactament els mateixos sabates va rebre de nou, em fa ara, i estic d'ell mateix Els diners que rep de tornada en el que ara li paguin, el bou pel sabater va tornar a rebre la pilota, que se li hagin facilitat, i l'home del bou el menjar, ell es va tornar cap a ell, el camp és l'home de gra esquena, que aquesta tallat d'ell, i home de llavors i fertilitzants herbacis, que va portar a ell. En resum, ningú pot dir que és un pèl més o menys, o millor o si empitjoren quan va fer perquè simplement el mateix wiedererhält, quins punts en comú el concepte de justícia en el més ple Mitjans és equivalent.
Per la present va prometre que tot estaria i confia plenament satisfetes. No obstant això, com he dit, l'home no estarà satisfet, i ara la justícia perfecta que li Part ha de ser, després de cada es mesura amb precisió amb la mesura amb què es mesura, es busca més aviat que amb ell mesurar un mesuraments més gran i millor, cosa que Més i millor que s'ha guanyat, i fins i tot a Aquestes ànimes pertanyen immodest, surto de l'anterior Hipòtesi dels homes i darrere de la roda del temps vol executar, i s'adhereixen a l'altra hipòtesi d'un progressió infinita, en la qual la direcció unilateral, que la Mundial per caure presa, excusa el fet que encara la direcció dels mals és per a millor. Ara m'adono darrere de cada ésser un fuet, el mateix, si serà o no, forttreibt en aquesta direcció, o no està encara allà, al mateix hineintreibt. Així que fins i tot el món sencer pot així mateix, amb les seves quatre dimensions ser altra cosa que una enorme criatura de quatre potes rebutjats per un fuet, mentre que la part davantera el pessebre de la benaurança eterna és on vostè quan es cansaven està descansant còmodament en el temps passat i de fer el bé; amb la qual cosa el gran pilot del fuet de nou, i portar de tornada una sola peça, es fa avançar a un bressol, encara ple de és de la dita eterna.
Ara vostè pot veure una llum, el que perdem que si es talla aquest un animal dels seus quatre cames volia, però al mateix temps, s'entén per què la quarta etapa fins al moment ha passat per alt. Com que és l'animal que la cama sempre al progrés derogada té, pensem que la naturalesa de peu terra, ja sigui en tot només veuen tres potes, i quan veiem un futur, recollits en les cames només una indirecta al cim, mentre que però l'enquesta és molt utilitzat perquè, fins i tot per sota de anar més enllà.
Posteriorment el 1875: Fins i tot Kant, que en el moment d'escriure aquest article (1846) no coneguda, va ser la possibilitat de més de tres dimensions de l'espai discutit, no menys famosos matemàtics són més recents, com la de Riemann, Helmholtz, Klein va rebre a l'especulació. Així mateix, recorda I, a la pantalla fa uns anys, que va aparèixer en per Kirchmann, el títol no recordo, però, llegiu haver de, un terreny comú sense el coneixement de l'article anterior, el canvi en el món d'una manera semblant a com va passar aquí, reemplaçar només amb més gravetat filosòfica, a través d'una acció cerca. Finalment vaig fer converses orals amb el professor Dr Publiquen una manera molt enginyosa de l'explicació dels miracles que apareixen com a tals en l'espai de només tres dimensions, per Barrejats de les forces d'una quarta dimensió, tingui en compte venir, que és tal que quan el fet d'aquesta Miracle que podria convertir-se en una evidència empírica de la Existència d'una quarta dimensió es pot trobar, i el que Probablement ni tan sols una vegada en el context d'una sèrie de consideracions més generals, en què aquesta idea s'ha produït un comentari, que s'espera.

No hay comentarios: