jueves, 3 de junio de 2010

gustav theodor fechner-02

Traducció automàtica del'alemany al català de l'obra de Gustav Theodor fechner;" el fullet de la vida futura".

Gustav Fechner Theodor
El fullet
de
Vida futura"No obstant, sempre content quan un seva
Arrels i expandeix encara més la seva existència
intervenir en altres seus. "
Schiller, el 4 de Abril 1797 a Goethe.En Insel Verlag a Leipzig
Primer capítol
L'home viu a la terra ni una sola vegada, però tres vegades. La seva primera etapa de la vida és un somni constant, el segon L'alternança entre el somni i la vigília, el tercer és un guàrdia eterna.
En la primera etapa l'home viu sol en la foscor; viu a l'altre costat i sociable, però amb independència d'altres en una llum que es reflecteix en la superfície de la tercera la seva vida s'entrellaça amb els altres esperits a una més alta Viure en el més alt esperit, i es veu en la naturalesa del finit Coses.
En la primera etapa, el cos desenvolupa del germen i les seves eines per a la creació de la segona, el el segon és el desenvolupament de l'esperit dels gèrmens i es crea les seves eines per al tercer, desenvolupat a la tercera, la germen diví que hi ha a cada ment humana, i fins i tot aquí en una de les nostres fosques, llum de dia amb l'esperit de la tercera fase Més enllà de la idea, la creença, l'emoció i l'instint del geni de home més enllà dels punts.
La transició de la primera a la segona etapa de la vida significa el naixement, la transició de la segona a tercers països Mort.
El camí en què ens trobem de la segona a tercera passar de nivell no és més fosc que el que de la primer arribar a la segona. Un porta a la part exterior, l'altra per observar l'interior del món.
Però el nen cec a la primera etapa encara i és sord de tota glòria i tota la música de la vida en el segon i el seu naixement des del ventre càlid que ve dur i fa mal i com hi ha un moment en el naixement, on la destrucció la seva vida anterior se sent com una mort, fins i tot abans del despertar distal El seu nou lloc, sabem en el nostre existència actual, en la nostra consciència conjunt ni en el cos estret està obligat, però, l'esplendor i la glòria de la música i i la llibertat de la vida a la tercera fase i mantenir fàcilment l'estreta fosc passadís que ens porta al punt, per un sac cec, de que no hi ha sortida és. Però la mort és només un segon naixement a una El seu més lliure, amb l'esperit de la seva closca a prop de ràfegues i es i les fulles es podreixen, com el nen era el seu primer part.
Llavors tot el que amb els nostres sentits presents i, com se li posa a prop l'exterior des de la distància, en la seva interioritat ser penetrat per nosaltres i sentit. El Esperit no és vorüberstreifen ja a les muntanyes i l'herba, ell no envoltat de tota l'alegria de la primavera, sinó per la La tristesa es tortura, que tot el que només a l'exterior segueix sent, però pot penetrar la muntanya i la pastura i la força que sentir i el creixement en l'aire, i ell no es molesti, crear a través de paraules i gestos a un pensament en altres, però entre si en l'acció directa dels fantasmes que ja no estan a través del cos per separat, però units pel cos ser, serà l'aire de la generació d'idees, i no és cap a l'exterior els éssers estimats que van quedar enrere apareixen, però és en el més profund Les ànimes, com a part del mateix, en ia través d'ells a pensar i actuar.Capítol dos
El nen en el ventre matern no és més que un cos, la ment, l'impuls creador. La creació i desenvolupament de les extremitats, que neix de si mateix, són les seves accions. No ha No creu que aquests termes són de la seva propietat, perquè ho necessitaven i no ús no pot. Un bell Els ulls, una boca bonica ell són objectes simplement bonic, que el va crear, ignorant que les peces un cop reparades de la seva serà lliure. Estan fets per al món següent, dels quals el nen no sap res, ella se li escapa, en virtut a si mateix una unitat de disc fosc, l'única organització en la mare està clarament justificada. 1) Però així com el nen a la segona fase de la vida madura, els cossos dels seus anteriors Creative fulles i pelar darrere, de sobte com a unitat selbstkräftige de totes les seves creacions. Aquest ull, aquesta orella, aquesta boca és ara una part d'ell, i si només creada pels sentiments foscos engendrat ells, pel que està aprenent la deliciosa utilitzar els coneixements. El món de la il luminació, el color, els sons, olors, sabors i sentiments que es vagi només que ara en les eines creades per ajudar, probablement, si útil i so creat.
1) El fisiòleg pot dir és a dir: el principi creador del nen és abans de la El naixement no és en el que va a viure després del naixement d'ell, el que de fet ara només l'addicte, és la criatura, sinó en el que des del nen en néixer per quedar-se enrere i et destruirà, com el cos de l'home en la mort (cum placenta funicle umbilicali, velamentis Ovi eorumque liquoribus), del seu treball com la continuació neix de la jove.


La ràtio de la primera etapa a la segona augment de les taxes de retorn de la segona a tercera. El nostre totes les accions i la voluntat en aquest món és com acaba de calcular, ens per crear un organisme que en l'altre món com el nostre per veure i fer. Tots els efectes intel.lectuals, totes les conseqüències de Les manifestacions de la força que emana d'ell durant la vida d'un home i per impregnar el món de l'home i la natura, ia través de un llaç secret, invisible junts són l'espiritual Les extremitats de l'home, que porta en la seva vida connectat a un cos espiritual a un cos de weitergreifenden inquietes Les forces i efectes, la consciència o fora d'ell mentides i que per tant zusammengesponnen encara indissolublement lligats al seu ésser actual, però només com a punts de partida de la mateixa reconegut per la seva. En el moment de la mort, però, quan separa l'home de les institucions a què el seu poder creador estava vinculat aquí, ell aconsegueix alhora la consciència de tots que, com a resultat de les seves expressions anteriors de la vida en el món de les idees, les forces, els impactes sobre la vida, i es segueixen aplicant, com una font de fluid orgànic, encara que la seva unitat orgànica porta en si mateix, però visc ara, segur, selbstkräftig i es troba en la humanitat i la natura amb el seu propi poder absolut individuals preval en la seva pròpia determinació.
El que a ningú durant la seva vida Creació, disseny o la preservació de la humanitat i per La naturalesa li ha ajudat o idees, és la seva immortal Part que és treballar en la tercera fase, encara que el cos estava vinculat específicament a la força que actua sobre el segon, molt podrit és. El que va generar milions de morts, va actuar, va pensar no ha mort amb ells, ni tampoc ser destruït acte de crear el que els propers mil milions, a pensar, però ha entrat en aquest, selbstlebendig desenvolupat encara més en ells, els porta a un grans metes, que veuen a si mateixos.
Per descomptat, tenim en compte només aquesta altra vida ideal com una abstracció, i la vigència de l'esperit de les persones mortes en què viuen només com una cosa ment buida. Però només una qüestió apareix ens agrada que pel fet que no tenen sentit, els fantasmes en el tercer nivell en la seva veritable naturalesa que s'han de complir i la seva pírcing Per capturar només els punts de partida de la seva existència en la nostra podem veure la part amb que es produeixen en i estem a només apareix en la forma d'aquestes idees que són diferents de s'han propagat en nosaltres.
Si el cicle d'ona, la pedra s'enfonsa en el Aigua que es queda enrere, cada pedra, que encara sobresurt d'ella a través el seu impacte un circuit energitzada nova onada, segueix sent un acte districte contigu, tots emocionats i porta en la seva mida; les pedres, però, només coneixen el desmembrament dels circuits d'escala. Estem pedres tan ignorants, només que, a diferència de pedra sòlida, tan sols ja en el cicle de vida d'una coherent efectes per vèncer a nosaltres, que no només és per als altres però en altres allibera.
De fet, creixent fins i tot durant la seva vida cada home i els seus efectes en altres mitjançant la paraula i l'exemple, Escriptura i d'obra. Tot i que va viure Goethe, va contribuir a milions dels seus contemporanis espurnes la seva ment en si mateixa, que va esclatar noves llums, fins i tot com Napoleó era viu, el seu esperit va entrar en vigor gairebé tots els seus contemporanis, ja que ambdós va morir, va morir aquest branques de vida, que portaven en el món contemporani, no només la força impulsora de les noves branques món va sortir, i el creixement i el desenvolupament progressiu d'aquests procedien d'un individu, en conjunt, un individu passa de nou la formació d'avortaments ara amb una mora en nosaltres mateixos, que certament no són coberts La autoconsciència, que abans de la seva primera protuberància. Encara viure una Goethe, Schiller un, un Napoleó, un Luter enmig de nosaltres, Hem desenvolupat un auto-conscient, ja són més grans que a la seva mort, en la nostra forma de pensar i d'actuar, la producció i l'evolució de les idees, els individus, cada un ja no tancats en un cos, sinó que la va vessar a través de el món que es van formar durant la vida, gaudir, controlat i Malgrat la seva abast més enllà dels efectes que encara sentit d'ells.
El millor exemple d'un poderós Esperit, que segueix viva en les generacions i es segueixen aplicant, hem de Crist. No és una paraula buida, que Crist en els seus confessors en viu, cada fidel cristià, porta no només comparativament, però realment viu en si mateixes, i cadascú té la seva participar en la el seu significat és, i pensa només perquè només l'Esperit de Crist treballa en ell aquesta acció i el pensament. S'ha propagat a través de tots els membres la seva congregació, i totes estan connectades a través de la seva ment com la Les pomes d'una tribu, com les branques d'una vinya.
"Perquè un cos és igual i no obstant això té molts membres, tots els membres però un sol cos, i molts, són un cos, per la qual Crist "(I Cor. 00:12).2)
2) Molts passatges bíblics paral.lels es recullen en aquest "Zend Avesta" III, p. 363 i ss i els Tres " Els motius i les raons de la fe " P. 178


Però no només els més grans talents, però qualsevol home intel ligent es desperta en un altre món amb una va crear a si mateix, una unitat de la infinita creacions intel.lectuals, Efectes, moments en l'organisme d'acord que un major o complir amb una escala més petita i més o menys Fortentwickelungskraft tindrà, d'acord amb l'esperit de l'home en si mateix durant la seva vida més més fort i estès. Però, qui aquí enganxat a terra i la seva ment només havia de moure la matèria, per nodrir i per gaudir, des del qual es va deixar només una criatura insignificant. I a continuació, els més rics dels pobres serà els diners només si austut per salvar la seva força, i els més pobres dels més rics, si Ell austut les seves forces per guanyar la seva vida amb honestedat. Perquè el que tots aquí austut, tindrà allà, i els diners estan allà, quina és la predominant creat.
El trencaclosques de la nostra vida espiritual actual, Sigueu per explorar la veritat que a vegades val res aquí exercici d'una actitud correcta, per a crear obres que només el Benefici de la posteritat, amb la consciència de penediment, que ens dóna una insondable L'ansietat a causa de les activitats de plantació pobres que nosaltres aquí en cap desavantatge Porti sortir d'endevinar premonicions del que tot això Afegir en aquest món, on fins i tot el fruit del nostre més petit i activitat oculta per a nosaltres com una part del nostre auto cau víctima.
Aquesta és la gran justícia de la creació, que totes les condicions del seu futur l'ésser mateix crea. Els actes no són per l'home exterior Recompensa o càstig pagat i no hi ha cel i l'infern no en el sentit ordinari dels cristians, jueus i gentils, on l'ànima després de la mort, no fer un salt cap amunt encara una caixa cap avall, un altre de detenció, que no esclatin, que no es dissol en l'universal, però després de la gran Etapa de la malaltia, la mort suportat, es desenvolupa després de la immutable, qualsevol fase posterior sobre la base de l'antiga la lògica constructiva de la natura sobre la terra tranquil.lament a una superior i un ésser, i en funció de la persona bé o mala acció, noble o comuns, treballador o inactiu estat, en la pròxima vida, ell és un nen sa o malalt, una organisme bell o lleig, fort o feble veure com el seu, i la seva activitat lliure en aquest món és la seva posició als altres fantasmes, el seu destí, la seva Instal.lacions i talents per al progrés continu en el món de determinar.
Per tant, estar alerta i valent. Després de tot, que aquí és lent, hi ha coixos, i que no és l'ull s'obre, és no tenir una cara estúpida, i que exercirà la falsedat i malícia, és el seu desacord amb el cor dels esperits veritat i el bé com el dolor sent que encara és la deriva en aquest món, el mal per curar i alleujar el que va infligir a això i no es trenquen i es trobarà la pau fins que ell i la seva mala acció de la pàgina: més petits i despullat i expiat. I si els fantasmes i altres llarg descans en Déu, o més aviat viure com un soci dels seus pensaments, que s'ha de molestar en problemes i en la mutabilitat poble de la vida a la terra, i la seva Seelenübel està plena amb idees d'error i la superstició, condueixen al vici i la bogeria, i mentre ell es queda enrere en el seu camí en el tercer món per a completar, ell també, en la que viu en espera, en el seu camí en la segona a tercera.
Quant de temps i la falsedat, dolent i vulgar Encara efecte continu i les seves participacions amb la veritat, la bellesa, els drets anells poden ser derrotats pel seu poder cada cop més gran modificació per la seva pròpia esquena tirant amb força cada vegada més efectes ser destruïdes, i perquè res de totes les mentides, tot malament, la brutícia d'edat en la ment de l'home segueixen sent finit. Només aquesta és la part eterna de l'home incorruptible, el que és veritable en ell bell i bo. I encara que només sigui un gra de mostassa d'ella en ell - es troba en Qui no va voler saber res, però que no - que tindrà una durada de neteja i l'escòria de la palla només pel turment del mal, el purgatori de la vida a la tercera etapa i es mantenen, encara que amb retard, el bell arbre pot créixer.
Alegra't també ella, va armar les seves ments aquí és a través de la tristesa i el dolor, obtindrà el benefici d'exercici aquí a la valenta lluita amb els obstacles al seu progrés trobats, i més fort en la vida acabada de néixer, que de seguida es i l'alegria buscar, el que va faltar a la seva destinació aquí.


Capítol Tres
L'home utilitza molts mitjans per 01:00 Propòsits, Déu és un mitjà per a molts fins.
La planta pensa que és just allà per a tu mateix per créixer, en el vent per fer pivotar a beure la llum i l'aire, les olors i colors per preparar la seva pròpia joieria, amb els escarabats i les abelles joc - és també allà per tu mateix, però al mateix temps, és només un porus de la terra, el rostre que reflecteix la llum, aire i aigua, i participar en els processos que són importants per a tota la vida a la terra, ella està allà per Terra auszudünsten per respirar, per teixir un vestit verd darzubieten material i humà i animal per a l'alimentació, el vestit i la calor.
L'home pensa que ell no és més que per si mateixos allà per divertir-se, i contribuir a crear per la seva pròpia el creixement físic i espiritual, - que també està allà per a vostè, sinó També és el seu cos i la ment només un apartament, en la qual estrangers majors Els fantasmes entrar, participar i desenvolupar tota classe de processos i entre si, augmentant tant els sentiments i pensaments de l'home i tenen la seva importància secundària a la tercera fase de la vida.
L'esperit de l'home també és indistingible la seva propietat i la propietat que els esperits bons, i el que és que està passant, sempre dos al mateix temps, però de diferents maneres.
Així com en aquesta figura que cap imatge, però només ha de ser un símbol o metàfora, dret enmig del color (Aquí, negre brillant), estrella de sis raigs com a independent, El suport a la seva unitat interna en si mateixa, pot ser considerat, el Tots els raigs del seu centre i varia de manera uniforme per estan relacionats, però l'altre, però pel que sembla es van unir de nou de la concatenació dels sis cercles de colors simples, cada un d'ells també té la seva unitat interna en si mateix, i com totes les vares de la mateixa tant a si mateixa com els cercles per la seva interacció que es desenvolupa, pertany, per la qual cosa és amb l'ànima humana.

L'home no sol saber on pensava que el seu venir, pensava en alguna cosa, i el transforma un anhel, un L'ansietat o el plaer en, de la qual no pot donar compte; Se li insta a actuar d'un poder o una veu li adverteix depèn, tot i que és una raó adequada és conscient. Són atacs d'esperits que empatitzar amb ell i en ell hineinhandeln procedent d'un altre centre de la seva. Encara més sorprenent els seus efectes són en nosaltres quan, en condicions anormals (de la Schlafwachens o malaltia mental) és en realitat la dependència mútua entre ells i nosaltres ha decidit a favor seu, de manera que Només acceptem passivament el que s'acumula a nosaltres d'ells, sense retroactivitat per la nostra part.
No obstant això, mentre que la descripció ment humana i saludable És a dir, no és el producte de la caça sense sentit o esperits, al a créixer en o des del qual es va fondre apareix, però El que enllaça aquest mateix esperit, l'invisible urlebenskräftige Cor ple d'atracció espiritual, en el qual tots convergeixen, creu en la qual tots i entre si a través de relacions mútues el testimoni va pensar, això no és només a través de la intersecció dels esperits incorregudes, sinó que és l'home en el seu Ureigentum moment de la concepció , Innata i el lliure albir, la lliure determinació, l'auto-consciència, la raó i fonament de tota la propietat intel lectual en aquest document són inclosos. Però tot això és en néixer és com en un gèrmens sense descompondre, només esperen el desenvolupament de l'organisme plena realitat individual realista. A mesura que l'home en la vida va entrar, es pot sentir els fantasmes i estranya multitud per tot arreu i revisa en el seu poder per prendre les seves pròpies aconseguir amb ella un moment per enfortir la seva pròpia, però donant-los té èxit, és també aquest element de propietat de l'esperit humà en si mateix, és vanitós i contribueix al seu desenvolupament.
El encarnades en els éssers humans esperits estrangers són també, encara que d'una altra manera, la influència d'humans Serà, sense perjudici que l'home dels esperits estranys en funció és, potser només així des de la meitat del seu ésser espiritual a la nova hineingebären vinculats begudes espirituoses en ell, que es tracta d' Íntim acte pot determinar, però en el harmoniosament desenvolupats La vida espiritual no té voluntat, la supremacia sobre l'altre. Donat que cada ment estrany que una part del seu jo individual amb la gent de Comunitari, la voluntat de l'individu només pot ser un estimulant tenen influència en ell, excepte amb totes les seves altres parts l'home és, i com cada ment humana és una comunitat molt diferents esperits estrangers dins de si mateix, de manera que la voluntat pot un individu d'incloure només un efecte estimulant al totes les persones tenen, i només si la persona amb el lliure albir es buiden completament de si mateix a la ment individual, és que va privar de la capacitat per a contenir.
No tots els esperits en forma indiscriminada pot Enllaç a la unitat és la mateixa ànima: per tant sostenen que bé i el mal, la veritat i els esperits s'estén per la possessió ells, i que guanyi la batalla, mantingui la caixa. El conflicte intern, el lloc té tanta freqüència en l'home, no és més que la lluita d'altres esperits, la seva voluntat, la seva raó, en una paraula, el seu ésser interior per si mateix vull guanyar. A mesura que l'home la unió dels esperits que hi viuen la sensació de calma, la claredat, l'harmonia i la seguretat de les seves pròpies experiències, en la seva lluita com inquietud, dubte, indecisió, confusió i la discòrdia seu interior. Però no sense esforç, com el preu o lenta presa ell és el més fort esperits presa en aquesta disputa, però és coherent amb la font d'alimentació automàtica en el centre del seu ésser que va ocupar entre el cap amunt, cap a les forces que l'atreu a la seva desitja, i els conflictes amb quina part vol, i és per tant capaç de per decidir la victòria de la unitat més feble Es subministra el seu poder contra el més fort. Així, els propis restes l'home enmig dels esperits controvèrsia amb seguretat tot el temps que la llibertat natural del seu poder es conserva i no es cansa, usar-los, però ell es cau amb tanta freqüència els mals esperits presa, és perquè el Kraftentwickelung des de dins s'associa amb condicions de vida difícils, i també ho és prou per estar enutjat, sovint fora, mandrós i relaxat a ser.
L'home ja està millor, més fàcil és encara cada vegada millor, i el pitjor és, més fàcil corromp absolutament. Per al bon home ha esperits molt bé s'inclouen en l'aliança ara amb ell cap enrere contra l' i el nou avanç dels mals esperits, i la seva Kraftentwickelung recanvi de la seva ment. El bon fer el bé sense esforç, la seva Els fantasmes que ho faci per ell, els pobres només tenen, sinó d'interior Força d'absorbir i superar tots els mals esperits, que ell una altra vegada cap.
A més, les recerques i està connectat semblant a semblant i fuig a portar la contrària, si no és de les mateixes forces. El bon humor ens de bon humor atraure fora de nosaltres, i els esperits malignes el mal en nosaltres, sinó nosaltres. Feliç de tornar als esperits purs en una ànima pura, i el mal en nosaltres prendrem la mala excepte nosaltres. Els esperits bons prevalgut només en la nostra ànima prendre's el més aviat fuig de si mateix al diable, qui ho té encara darrere, no és ell se sent incòmode en la bona societat; i així és l'ànima dels bons llars celestials un pur Beneït entre esperits vius. Però el bon humor, quan la desesperació, el mal aclaparador que s'ha convertit en un Alma de negar els deixi sols, i durarà a l'infern, un lloc només per les tortures dels condemnats. Atès que el mal de consciència i el desassossec intern i la destrucció a les ànimes del mal és el dolor, que no és només això, però encara se sent amarg dolor amb els condemnats esperits en ells.


Capítol Quatre
Pels esperits superiors no només en individus vius, sinó de tota hineinverzweigt en diversos s'uneix a aquestes persones a manera espiritual, és es converteix en una forma de fe, o una veritat, una moral o aspiració política. Totes les persones que tenen alguna comunitat espiritual tenen entre si, van de la mà al cos d'un i el mateix Esperit i obeir a la idea que s'ha anat en ella, com pertanyen a un mateix Les branques. Sovint, una idea en la vida de tot un poble al mateix temps, sovint és una massa de gent en un mateix acte amb entusiasme: es tracta d'un poderós esperit que ve sobre tots ells, en tots els hineinstrahlt epidèmia. Per descomptat, no només pels esperits dels morts fer aquests accessos directes, sinó també tots contribueixin idees dels nadons que viuen a la Viure a l'interior, però totes aquestes idees que van des de viure al món, ja són membres del seu organisme espiritual futur.
Ara bé, quan dos ànimes bessones en humans conèixer i créixer junts a través dels seus elements comuns, però, també són mútuament determinades per les seves diferents i enriquidora, que també entren a les societats, gèneres, races, que per primera vegada per separat inherents a la comunitat espiritual i enriquir mateixos a través de la seva propietat intel lectual. Així va el desenvolupament de la vida espiritual tercera etapa de la mà humana en la mà amb el desenvolupament, el progrés mà humana a la mà. El desenvolupament gradual de l'estat, trànsit científica, artística, humana, de l'organització aquestes esferes de la vida a l'harmonia cada vegada més articulats Tot és el resultat d'aquesta convergència d'innombrables espiritual Les persones que viuen en la humanitat i per moure grans organismes mental.
De quina altra també els agraden aquestes grans Esferes herausgestalten després de tant idees immutables de la confusió activitats egoistes de l'individu, amb els seus ulls miops el medi en lloc de la quantitat i en la mesura de no veure el medi que clarament no permeat a través de tot l'assumpte sembla més esperits a través dels engranatges, i per tots els comuns al diví Centre de Premsa i fusionar-la amb el seu diví Parts, fins i tot les persones en què operen, les metes més altes units injecció d'alta.
Però a més de l'harmonia dels esperits que són amistosos complir i els cònjuges, també hi ha una batalla de ments, el que en essència La contradicció és una lluita en la qual tot és feu auto-conscient en el finit raima es modifica de manera que només el Senyor es queda en la seva puresa. Fins i tot les petjades d'aquesta lluita mostra la humanitat en la lluita dels sistemes, en l'odi de les sectes, en les guerres i revoltes entre els Els prínceps i els pobles i les nacions mateixes.
passa en tots aquests moviments espirituals la massa del poble en ell amb fe cega, obediència cega, amb un odi cec de ràbia cega, ella no escolta i no veu amb les orelles i els ulls de la pròpia ment, sinó que és impulsat per estrangers Esperits de conformitat amb els propòsits i objectius dels que no ho sé, poden guiar-lo a través de l'esclavitud i la mort, i horrible Calamitats, com un ramat seguint l'impuls dels esperits superiors.
No obstant això, també hi ha persones amb una clara consciència de si mateix i amb autonomia interna i actuar en la realització d'aquest gran Proposta d'intervenció. Però són només mitjans voluntaris als grans fins predeterminats, a través de la seva acció lliure, encara que ric, el Tipus i velocitat, però no per a determinar l'objectiu del progrés. Només han funcionat molt bé en el món que la direcció espiritual el present, en la qual vivien detectat, i el seu acte lliure i pensar s'han centrat en aquesta direcció, probablement tan grans esperits humans, que es va resistir, s'estableixen. Aquest és l'esperit que les metes millor, i millors formes de conèixer, nous centres la seva força mòbil escollida, no com a eines de cec, però com a tal, que per la seva pròpia voluntat i amb la seva pròpia comprensió del seu Dret i la saviesa per servir. No és esclau obligat realitza el millor servei. El que ells comencen a servir a Déu, però d'aquesta banda, que continuarà com un soci més enllà del seu regne celestial . Plom


Capítol Cinc
Probablement en alguns aspectes, com els esperits dels Vida i de la reunió morts inconscientment, en alguns fins i tot conscients d'un costat. Qui pot comprendre tot aquest trànsit i la pista. Diguem breument: es troben, si conscientment Trobada i el mort estan on hi ha la consciència es.
Un dels mitjans donen forma conscient trobada entre els vius i els morts, i és la memòria dels vius amb els Mort. La nostra atenció al jutge mort, és despertar la seva atenció a nosaltres com un estímul que la vida cert, ja que atrau l'atenció cap a on ell ho colpeja.
però si la memòria dels morts només un prendre consciència en nosaltres, estan tornant a seguir el seu la vida conscient d'aquest món, sinó tot el contrari és el resultat de la Cap a aquí portat.
Fins i tot si una persona pensa en viure la vida, revistes donar un tren en la seva consciència, però ell no fa res, perquè la consciència segueix empatat en els vincles del seu cos premut mentides. La desencadenada per la mort de la consciència, però busca la seva Lloc i va seguir a la processó, que s'expressa en ells, lleugers i més forts, més freqüents i més forts abans que ell mai em vaig criar amb ella.
Com funciona un impacte físic i la mateixa sempre dos costats del davanter i al mateix temps sentia derrotat És a dir, és només un cop consciència que en la memòria una persona morta se sent en ambdós costats. Estem malament, només el món La consciència com la celebració de la pàgina, perquè tenim tot el contrari no és , I aquest error ha sentit les conseqüències de l'error i omissió.
Un amant és l'amant, una dona de Marit, una mare que el nen va ser arrabassat. En va busco en un cel llunyà, les peces trencades de la seva vida s'estén en va Els ulls i la mà al buit pel que en realitat no enderrocades per ells ha estat, i només el flux exterior de la comprensió és enderrocat a causa del significat que transmet el trànsit extern al ambdós s'entenien, una directa intern a través del sentit intern s'ha convertit, en els que encara no han après a entendre.
Un cop vaig veure una mare que encara viuen els nens De la cerca amb els temors a la casa i el jardí, que portava al braç. Major encara l'error d'aquells que van morir en el control remot en un En blanc està buscant el que només es veu a l'interior hauria de posar-se en per trobar un altre. I van trobar que no del tot, tenia des de fa bastant perquè estava fora del seu braç? Els avantatges de l'avaluació externa Transport, la paraula exterior, el punt de vista extern, la cures externs que no poden tenir més donar i, els beneficis només que ara té l'interior i entrar, ells han de saber és que hi ha una circulació interna i els beneficis d'una. Parlem amb el no és no donar la mà allò del que es pensa, ell no hi era. Vostè ho sap tot, sinó més aviat, és una nova vida dels vius començar amb els morts i els vius amb els morts, mentre que al mateix temps . Victoria
Penseu en una persona morta just - i no només el pensament de les víctimes, els difunts, fins i tot en els moments allà. Pots anomenar a l'interior, ha de venir, abraçar, ell ha de seguir sent, mantingui la ment i els pensaments només en ell s'estableixen. Penseu en ell amb amor o odi, ell se sent; - Amb més amor, l'odi stärkerm, és més . Sent En cas contrari, probablement havia memòria dels morts, i ara sabem que ho fes, una persona morta no pot sabent beneeixi la seva memòria, o la pesta, es reconcilien amb ell o disputa irreconciliable, no només vostè, sabent, i ell. Tuts sempre en el millor sentit, i ofereix ara, però, que la La memòria, el que estàs Només deixa, segueix pròpia piadós.
Beneït és el tresor d'amor, respecte, reverència, L'admiració a la memòria dels que queden enrere. El que està en la vida d'aquest món darrere, guanya amb la mort per guanya la consciència de resum de tot el que el Pòstum pensar en ell, per la qual cosa planteja una mesura, que a la vida només compten els grans individuals. Aquest és un dels tresors, ens reunirem per al cel.
Ai de qui el maleeix, la maledicció d'una memòria ple de terror seguir. El pas següent va ser ell en aquest món per posar-lo en la mort una, que cau a l'infern que l'espera. Cada Ai que es diu després d'ell, li va remetre una fletxa en el seu Interior penetra.
Només en la totalitat de les conseqüències, però que el bé i engendra mal de si mateix, es completa justícia. Han dels justos que se'm malinterpreti que aquí, encara Més enllà de patir d'un mal tan extern, i l'injust és una fama injusta com a molt útil com externa , Vine aquí per tal de mantenir la seva reputació el més net possible, i el lloc no la seva llum sota un una mesura. Però entre els esperits del més enllà fins i tot escolta el malentès, que s'enfonsa de forma incorrecta, amunt bastant pesat, i superat per una compensació en l'altre costat. La justícia divina finalment supera totes les injustícies terrenals.
El que evoca la memòria dels morts, és una Mitjans per convocar.
A cada festival, li donem els morts s'aixequen per dalt, suren al voltant de cada estàtua, que els fem servir, en cada Les cançons, cantant les seves obres amb ells senten amb. Un germen de vida un nou art! com era ja anciana, espectacles com el vell i cansat els espectadors d'edat sempre demostrar de nou. Ara obri tots alhora, ja que estaven a la planta baixa amb la capa inferior els espectadors d'edat, un cercle de caixes, de les quals un major socials mirar avall de la mirada, i no, com el fons, però com tot l'exposat, que volen crear ara està en el seu màxim objectiu, el a continuació, però ha de tenir, com ho vols cap amunt.
Els imitadors maqueta, i discutir les esglésies. És un secret irracional, per a alguns, supra per a altres, tant, perquè tant una com l'altra una major El misteri va quedar completament ocult, i finalment va fer la revelació, de la mateixa clara i fluxos, el que la ment dels burladors i la unitat les esglésies han fallat. Per només un exemple d'un major regla general, és el que constitueix una excepció a qualsevol regla o veure sobre de tot govern.
No només amb un cos a base de farina i aigua Crist és una festa en la seva memòria en els fidels; gaudir-ne amb el pensament d'ell, i ell està amb els seus pensaments no només amb vostè, però per ser en tu, - com més es pensa en això, més encara, el més fort, amb més força a mida, que us afirmarà; però creu vostè la seva no, són figues i aigua i comuns Vi.


Capítol Sis
L'anhel que tot ésser humà immanent, que, a la qual ell era el millor que aquí tornar a reunir després de la mort, i amb ells circular i renovar la relació anterior, és ser ateses en el seu més perfecte grau que mai va imaginar, i va prometre estat.
Perquè, no només per complir en aquest Vida, que en aquesta Comunitat mitjançant un element espiritual estaven vinculats, però creixerem junts en una sola, aquest element, serà un membre del seu esperit de col.laboració, els dos pertanyen a la mateixa consciència.
Perquè fins i tot ara, també ho són els morts amb els vius, com el que viuen entre ells, la comunitat a través d'incomptables tals elements fosos, però només després de la mort resol el node, el cos a l'ànima de tots els éssers vius que es necessita és vincular de la consciència entre la consciència del vincle.
Tothom reconeixerà el moment de la mort que el que va prendre possessió de la seva ment des d'abans de la seva mort o col.lectivament, també amb aquests esperits encara pertany i per això no és com un convidat estranger en el tercer món es produeixen sinó com una llarga espera a la qual tots, amb la que aquí una comunitat de fe, el coneixement, l'amor estava vinculat s'estenen les seves mans per atraure'l a si mateixos com 01:00 ells estan associats.
A la comunitat íntima altra banda, també es produirà amb els grans morts, molt abans del nostre temps, la segona etapa de la vida vagava i l'exemple i ensenyaments formen la ment. Per tant, que va viure aquí tots en Crist, que estaran allà tots en Crist. Tanmateix, la seva individualitat no s'ha extingit en la part alta La individualitat, però només per guanyar força en ella i la força que mateix temps es reforcen. Per a què esperits fusionats per els mateixos moments que la victòria de cadascú a la seva pròpia força i es determina simultàniament pels diversos relacionats.
Així que molts homes es reforcen mútuament a través de gran part de la seva naturalesa, altres també han vinculat només pel col lapse de viure cada moment.
No tots aquests enllaços que la Comunalitat d'un moment espiritual es basen, són ; Romanen sent, el moment de la veritat, la bellesa o la virtut pertany.
Qualsevol cosa que no porti l'harmonia eterna en si mateixos, És a dir, tot i que encara sobreviu aquesta vida, però finalment en el es desintegren i provoquen una divisió dels esperits durant un temps units per un pacte eren reprensible.
Els moments més espirituals en aquesta vida desenvolupar, i portem més en les següents amb l'ós Tot i un nucli de veritat, la bondat i la bellesa en si mateixos, sinó enrotllat durant gran part de la suma no essencial, fals, pervers i depravat. Què esperits a través d'aquests moments estan relacionats, cosa que pot mantenir-se en contacte o separats, segons que uneixen a ambdós el bo i el millor per a captar el mal i el mal Fantasmes, en el seu divorci d'ells, molt menys amb o d'acord com el que el bé, l'altre pren el dolent.
Però, què esperits de tots, una forma o idea de la veritat, la bellesa o la bondat en la seva puresa eterna conjuntament possessió, encara que es mantenen connectats a través de tota l'eternitat i tenen la mateixa manera que part del seu acte en la unitat eterna.
El registre de les idees eternes, del més alt Esperits tant, és una convergència d'aquestes mateixes idees a les grans organismes mental, i com totes les idees en la seva pròpia educació especial i aquests tenen les seves arrels en general, per a tots els fantasmes s'han modificat com a membres amb el major esperit, amb Déu, estan relacionats.
El món dels esperits en la seva conclusió per tant no se celebrarà una reunió de les ments, sinó un arbre, les arrels en la terra es cultiva i arriba a la corona en el cel.
Només els més grans i més nobles esperits, Crist, els genis i els sants són capaços, directament amb els seus millors seccions a l'alçada interior de hinanzuwachsen Déu, el més petit i l'arrel menor en ells com branquetes en les branques i branquetes en tribus, i penjant de manera indirecta a través d'ells amb el que a l'Altíssim és el més alt, junts.
Per tant, els sants morts i els veritables genis Mediador entre Déu i l'home, són també les idees Partícips de Déu, duen a les persones al mateix temps que se senten que porten al sofriment, les alegries i les aspiracions de la gent, i a Déu.
Té però, el culte als morts amb els idòlatres Natura culte en l'origen mateix de la religió agermanada mitjà, la meitat dividida en dos; els pobles més primitius tenen més educació als més alts mantenir, i on es donaria un dia encara no, una gran Fragment que conserva com a peça principal.
I pel que deu en cada ciutat un temple de la seva donar el major mort, annexa al temple de Déu, o en ell instal lat, però, Crist està amb Déu, com abans, fins i tot en la mateixa habitació deixa viure.


Capítol Set
"Veiem ara a través d'un mirall fosc en un Paraula, però llavors veurem cara a cara. Ara el conec en part; però llavors jo ho sé, em coneixen. "
I Cor. 13, 12

L'home porta aquí al mateix temps, una externa i una vida interior, la primera tots els visibles i audibles en la mirada verbal, per escrit, en les accions externes i els fets, els últims només es va sentir en els pensaments i sentiments. Des visibles és la continuació de l'exterior visible, fàcilment detectable; la continuació de l'invisible en si continua sent invisible, però no falten. Per contra, estableix amb la vida externa de l'home, com el seu Core, la pista interior a través de l'home de món, el nucli de la forma oposada.
De fet, el de l'home durant la seva El viure la vida emana visible i tangible, no és l'únic que procedeix d'ell. Tan petita i delicada enquivering o vibració és a dir, d'un moviment conscient es realitza en els nostres caps, tot el joc, però és conscient d'una agitació interior Jocs el nostre cap, el rellotge no pot sortir res més que Efectes Permanents d'aquest tipus en ells, i, finalment, hem produït més enllà de nosaltres; no només pot seguir l'aparició en el seu interior. Així poden mantenir els sons poc que juguin per a si mateixos, es tracta d' van dur a terme, tan poc el nostre principal i únic sentit parlar de la següent el llaüt i el cap.
Moltíssim complicat joc d'ones d'alta Ordre, en l'obra dels nostres líders tenen l'origen pot secundaris en el joc inferior, el que els nostres ulls i orelles per aquí és audible per a difondre, comparable a les ones multa sobre les grans onades d'un estany, o dibuixos sense De gruix sobre la superfície d'una catifa dickmaschigen per ells la bellesa i la importància s'ha incrementat. El físic, però reconèixer i denunciar només a l'obra de les ones de menor ordre en i no es preocupa pel més fi, que no reconeix. - Procedència ell no ho reconeix, però sap que el principi ha de negar la conseqüència? 3)
3) Sigui quin sigui el joc nerviós atribuïts a agents químics o processos elèctrics, sempre un, sinó fins i tot un joc que l'oscil lació de l'última partícula a veure, però significativament despertat per o aniran acompanyades d'aquesta elles de espera a tenir, amb els incalculables un paper més important que el Ponderable agrada jugar. Oscil.lacions només podrà extingir-se en aparença, en participar en zones locals per difondre, o, de ser així per la transició la seva energia cinètica en tensió anomenada zeitweis sortir, Però d'acord amb la llei de conservació de l'energia en una reposició d'alguns Forma d'espera.


Així esgotat, el que amb els fantasmes Efectes Permanents de la notable cap a l'exterior d'aquest costat rebut la vida a nosaltres, no és tota la seva vida, sinó a incomprensible per a nosaltres és la manera natural d'exterior Part del seu ésser encara una interior, de manera que la part principal de la seva naturalesa. I si un home va conduir la seva vida en una illa deserta i va decidir, sense haver interferit en la vida d'altres persones, però seguiria sent responsable del seu nucli intern ser, un desenvolupament futur de l'espera, que en el transport de canviar aquest món amb altres, no van poder trobar.
l'altre va tenir un fill per un moment viscut, mai pot morir altra vegada. El menor moment la vida conscient ja, un grup d'efectes per tal de com el menor to que sembla sortit de moment, per aquest proposar que el to de la talla gairebé infinita audiència i també, per apagar qualsevol efecte a ells mateixos, i cada un reflecteix la seva classe sempre nous efectes i així en l'esperit del nen d'aquesta inicis conscient com la de la gent cor només segueixen a desenvolupar; només és diferent, ja que eren d'un desenvolupat ja des del principi succeït.
Com, llavors, l'únic home en la plena consciència de la mort que se substitueix pel que va presenciar en altres mentalment, també és a La mort només a la plena consciència i l'ús del seu abast, el que va conduir en si mateix. El que ell recollits durant la seva vida dels recursos intel.lectuals, que omple la seva ment el que impregna la seva sensació del que va fer que la seva ment i la seva imaginació, serà eterna! Però tot el context de la mateixa continua sent del costat fosc; només el producte pensat amb una llum brillant a través d'ell i el va encendre, el que es troba en l'estreta línia del seu camí, l'altre roman en la foscor. Mai aquest món el esperit de la seva riquesa interior tot alhora conscient, només per un moment d'ella per un nou enllaç Donar-se un caprici, s'enfonsa a terme un moment de la foscor i les caigudes següent tornar de nou. Això és estrany home en la seva pròpia ment i es passeja per a ella, o per casualitat i dura el fil de la inferència que busca el seu camí, i s'oblida sovint la seva millors tresors lluny del sender lluminós del pensament encastada dins de la foscor, que abasta amplis camps de la ment. Però, en Moment de la mort, on una nit eterna, l'ull del seu cos cobertes, haurà de reunir-se per iniciar en el seu esperit. Com en el Centre de l'home interior trencar en un sol, que tots els Espirituals en ell i també controlats com veure a través d'ull interior És amb la claredat sobrenatural. Tot el que s'oblida aquí, que allà una altra vegada, sí, es va oblidar d'aquest món només perquè l'obliga a Va ser més enllà, que el recollirà de nou. En aquest nou director general La claredat, que ja no han de laboriosament el que vol participar, i el dividirà en les seves característiques, el que vol el divorci, però amb un moviment de l'ull és tot el que el que és en si mateix, mentre que ell veu en les seves circumstàncies la unitat i la contradicció, de la connexió i la separació, de l'harmonia i la discòrdia, no només en una direcció de El pensament, però al mateix temps, després de tot.4) fluència Tan alt com el vol i l'ull de l'ocell en el lent el cuc cec flotants, que no reconeix res, però el que els seus fabricants Pas toca, és que l'ascens de la cognició superior al nostre. I així en la mort amb el cos de l'home també la seva ment, la seva ment, fins i tot calculat sobre la totalitat d'aquest finitud La construcció de la seva pica esperit com les formes que s'han tornat massa estret per la seva essència, com a membres, la més inútil per a ell en un ordre de les coses, on tot el que de forma individual, amb dificultat, el seu imperfecta obriria i crear, de sobte en un moment per fer una ullada, i gaudir de la voluntat. L'ésser de l'home està intacte, però hi ha en tota la seva extensió i el desenvolupament en què la destrucció de les seves formes temporals, i en el seu lloc activitat més baixa d'aquesta manera extint, una vida superior . Introduïu L'ansietat és dissipat tots els pensaments que no són més necessitat de buscar trobar-se a si mateix, i no passar als altres, de ser conscients de la seva relació. Però aquesta Ara comença una vida d'un major intercanvi de fantasmes, esperits, com ara els pensaments de cada un en les nostres ments funcionen, que junts al major esperit, o la interconnexió de tot el que és el centre La crida de Déu, i el nostre joc mental en si és només una branca d'aquesta Trànsit. Com que no requereixen un llenguatge més, mútuament comprendre, i cap dels ulls per a reconèixer l'altre, però com en Som conscients de la idea dels pensaments i actes en ell, sense la intervenció de l'orella i la boca i la mà, amb la qual es connecta o es separa d'ell sense la venda fora i sense envà, tan en secret, profunda i bruscament canviarà la vida dels esperits estar junts. I mai alguns es queden altres més ocults. Tenint en compte que el vell pensaments pecaminosos, aquí a la foscor de la ment va lliscar, i tot el que l'home en voldria cobrir enfront dels seus parells amb mil mans, òbviament són tots els esperits. I només l'esperit que era pur i veritable aquí, serà capaç d'afrontar sense vergonya en el món a un altre, i mal entès que estava aquí a la terra, trobem en ella la seva aprovació.
4) Fins i tot amb els avenços de mort en aquest món (per l'anestèsia, o simplement en el moment d'imminent (Ofegament, o dormir guàrdies) venen a aquests enfocaments de la contingut intel lectual a ser il.luminada claredat un cop abans, dels quals exemples a "Zend Avesta" III., p. 27 i (en cas de ofegament imminent casos) a Fechner Zentralbl. per Naturwiss. i Antropologia, 1853, p. 43, 623 s'enumeren.


I també en la pròpia naturalesa, l'esperit en el seu Selbstdurchschauung percep cap diferència i el que encara no està, inquietant, discordants darrere d'ella és d'aquesta vida, i no només reconeixen és d'aquestes deficiències, però se sentia amb la mateixa força el sentiment comú quan les nostres malalties físiques. Com però els nostres pensaments en la idea que es purifiqui del que és fals en que és, i la forma de vincular el pensament del comú Moments de pensament superior, i cada un es complementa amb el que falta a tots, així també els esperits en la seva mútua Trànsit trobar els mitjans per al seu progrés fins a la seva finalització.

Capítol Vuit
L'home corre durant la seva vida no només espiritualment, sinó també materialment amb la natura.
La calor, aire, aigua i penetració a la terra de tots Pàgines en ell i s'aboca a cada costat d'ell una altra vegada Anterior crear i canviar el seu cos, sinó perquè, a part Alternativa a la gent només junts, es reuneixen en ell, de creuer, el converteixen en un node, la sensació física de les persones i per aquest mitjà també tot el que és cap a dins com aquest sentiment, completa els sentiments del món exterior. Només a través de la finestra el sentit que ell pot encara fora del seu cos físic amb el món exterior empatia i mirar a ell i una cosa així com cubs petits extreure d'ell.
Però si l'home morirà, de manera que s'ocuparà de la decadència del seu cos per a resoldre aquests nodes, i l'esperit, no més fascinat per ell, ara està amb total llibertat per Naturalesa abocar. Ell ja no és només la llum i Sent les ones sonores, ja que va vèncer a l'ull i l'oïda, però fortrollen com en l'èter i l'aire-mar mateix, no només el cop del vent i l'aigua de mar de la seva Anwogen està banyada Consell de sentir, però el soroll en l'aire i el mar mateix no ho és; més cap a l'exterior al bosc a peu i un prat verd, però Boscos i pastures, incloent la seva gent, penetrar en canviar el sentiment.
Així que no és res perdut en la transició al nivell superior, com eines, el servei limitat que pot fer sense que en una vida on ell completament i bruscament tenir tot i se sentirà que en els nivells inferiors es mediació només pels contractes de forma individual com a l'exterior va caure a prop. El que necessitem en l'altra vida o l'ull i l'oïda amb pròrroga a l'assenyalar a la llum i el so de la font de la natura viva, com l'onada del futur dóna-li vida amb l'onada de llum i so en un testament? Però molt més!
L'ull humà només és una petita semblant al sol Spot sobre la Terra i el no-res el cel sencer com a punts brillants. El desig de la gent per saber més del cel no és es va reunir.
Ell va inventar el telescopi i ampliada de manera que la mida i la capacitat dels seus ulls, en va, les estrelles continuen sent punts.
Ara diu que no permet aquest món la possibilitat d'obtenir en el més enllà, la seva curiositat, finalment, per assegurar-se que Ell entra al cel i tot el que d'aquí en endavant veu amb claredat el que els seus ulls terrenals estat ocult aquí.
Té raó, però no perquè ell és a la Cel, que ell tingui les ales d'una a altres estrelles o fins i tot en un cel invisible sobre el cel visible ; Mosca on hauria d'estar en la naturalesa de les coses, no a la fulla; perquè ell coneix a tot el cel, que per i en sempre un nou naixement de les estrelles es porta en l'altre, no Storch hi és per portar el nen d'una estrella a una altra, i no - el que guanya el seu ull, la capacitat de càrrega per al més gran celestials extensió que ho va fer el telescopi més gran És a dir, el principi de la visió terrenal ja no ric, - però per tant arriba a tots, que conscient que un altre món Part del cel gran ésser que el porta, al Semàfor amb increments de quota dels éssers celestials altres conscient. Un nou look! que cap de nosaltres aquí a la terra a causa de la nostra mundana cap per al cel. Al cel, la terra mateixa com un gran flotants Compte, plenament immersa en la llum de les estrelles i els mars voltant hi de gir, les onades a tots a rebre de tot arreu, el que milions i milions, però creus i no obstant això no interferir. Amb Aquest ull s'aprèn l'home, un cop vist al cel per la Les onades de la seva vida futura, que penetra, al onada exterior de l'èter que l'envolta trobades i l'insta a complir amb traços fins a través del cel.
El que per aprendre! I quant segueix sent l'home a la mort ha d'aprendre! Com que encara no vol dir que ell la claredat celeste conjunt, el que ofereix més enllà dels mitjans immediatament després d'entrar serà de gran abast. També en aquesta part, el nen aprèn només sentir, veure, pel que veu i sent al principi, s'entén malament L'aprovació és el so, no té sentit en què, al principi només fins al cegament, impressionant i la confusió, però res com el nou Més enllà dels sentits de la nova oferta infantil en un principi. Només el que porta l'home d'aquest món la Erinnerungsnachklang tot tot el que havia fet d'aquest costat, pensava era que ell va veure amb la conversió al mateix temps clares en si mateixes clar, però ell segueix sent només la primera el que era. Fins i tot el meu Ningú, que la glòria del més enllà que tonteria, la Mandrós, els impius seran diferents beneficis que li la discòrdia de la seva naturalesa pot sentir i per tant Finalment les forces perquè canviï la seva essència. Fins i tot en la vida present porta l'home amb un ull, tota la bellesa del cel i la terra a veure, una orella, la música i el llenguatge humà a ser escoltat, una ment, captar el significat de tot això, així que el que és útil ignorant, el mandrós, el dolent?
A mesura que el és el millor i el més alt d'aquest món, també el millor i el més alt de l'altra vida només existeix per al millor i l'Altíssim, perquè fins i tot entès només pels millors i més alt volgut i creat.
Així pot també només l'home superior del més enllà la comprensió del moviment conscient de l'ésser la porti amb si als éssers celestials guanyar i altres, fins i tot quan Eina de màrqueting en aquesta realitat.
Ja sigui en l'últim, però no tota la terra, a poc a poc cercle cada vegada més a prop, després de eons d'anys en el ventre matern retorn del sol, on es va escapar de nou, i que un la vida Sol de totes les criatures terrenals arrenca, qui sap , I el que no, que ara sabem?


Capítol Nou


Els esperits de la tercera fase en la terra Naturalesa de la qual la humanitat és en si mateix part de la vida, com en una organisme comunitari, i tots els processos de la naturalesa de ser el mateix el que ara són els processos del nostre cos. El teu cos és el cos de la segona etapa de la vida va abraçar com una mare comuna, així com els cossos de la segona etapa, el primer abraçada.
Només la tercera fase, però tot esperit de la qualsevol entitat conjunta a ell com la seva part, estava a la terra Rich ha entrenat desenvolupats. El que en el món per un home Marcar la diferència, tant en el moment que no havia estat allà, és el seu futur Existència en l'arrel comú de tota l'existència.
En part,'s instal.lacions fixes i treballa per part contínua en la circular i bumerang sobre si mateix Efectes, així com el cos actual de la variable sòlids i fet, el que les seves proves a les festivitats, n'hi ha.
Ara pren tots els cercles de l'existència, la vida els esperits porten un altre món, confós, i li pregunten com és possible que un nombre incomptable de creu en si, sense molestar, equivocada per confondre.
Pregunta però només com és possible que innombrables ones es creuen en els mateixos estanys que innombrables onades es creuen en el mateix aire que un gran nombre de Les ones de llum es creuen en l'èter mateix que innombrables onades de memòria es creuen en la mateixa cap que al final la moltes esferes de la vida de les persones que desitgin dur la seva vida futura, Ja es creuen en aquest costat, sense molestar, malament i . Confondre Més aviat, només per una vida superior i el teixit les onades dels records, el mundà i la fi de l'altre món Viure l'existència.
Però el que separa els cercles conscient, es creuen?
Res els separa en detall, on es creuen, tots ells tenen un cert camp comú, cadascú té només en altres aspectes que l'altre, que els separa en i tots ells difereixen en major detall. Pregunta de nou el que els cercles d'ones que es creuen, diferència o producte de forma individual res, però que els distingeixen fàcilment, fins i tot a l'exterior conjunt, es cercles encara més lleugera, la interna conscient sovint es distingeixen internament.
Potser fins i tot a vegades d'una mesura Part del món va rebre una carta, va creuar descrit per la longitud i en marxa. Què es pot distingir els dos tipus de lletra? Només la relació que cada un té en si mateix. Per tant, creuar el intel.lectual Escrits, amb la qual el full del món es descriu, i cada un llegeix tot i que tenien el lloc sol i llegeix mentre que l'altre com a tal, el que es creuen. No només dues obres, per descomptat, creu nombroses del món, però la carta és només un visió clara del món.
Però, com pot la consciència de la seva unitat mantenir en la difusió tan gran del document continua sent la llei consisteixen en el llindar de la consciència encara? 5)
5) Aquesta experiència Llei de la relació entre el cos i la ment és que el La consciència a tot arreu és nul si l'activitat física el que és, per sota d'un cert nivell de força, l'un anomenat el llindar disminueix. De conformitat amb l'ara, com s'està estenent més Poden també més fàcilment a través de l'afebliment resultant es produeixen entre . Tardor A mesura que la totalitat de la consciència té el seu llindar, que la vagina és entre el somni i el despertar a la persona sencera, incloent-hi tots els especials en la consciència, a la qual es basa, que durant la vigília aviat, aviat sorgeix en la consciència o hagi expirat, el que l'activitat particular, el que depèn del llindar determinat superi o menys. Comp. (Elements de Psicofísica capítol 10 38, 39 i 42


Preguntar abans, ja que la seva unitat en el menor dispersió pot conservar el cos, la continuació dels grans és només. És llavors el seu cos, el seu cervell és un punt? ¿O hi ha un focus com el seient de l'ànima? No 6) Quina és ara l'essència de l'ànima és fer que el poc respecte del teu ventre,'s en el futur ser la seva essència, com més gran sigui el cos més gran de fer. Esperit de Déu construeix fins i tot tot el context del món - o també buscar Déu en un punt? - Vostè en el més enllà de la seva omnipresència només guanyen més.
6) Comp. al respecte Elements de la Pspchophysik, capítol 37, i cap teoria atòmica 26


Però el preocupa que l'onada del seu futur La vida ja no està en la seva propagació del llindar, que superar aquesta banda, crec també que no són disseminada en un món buit en, perquè probablement s'enfonsaria irremeiablement en l'abisme, però en un món que, com el fonament etern de Déu el teu mateix temps es recolza, ja que només sobre la base del que és diví La vida, la criatura és capaç de viure en absolut.7)
7) En no una aparent contradicció de l'observació anterior amb el psicofísic Teoria de l'ona de mescla (de la qual s'explica en Wundt Phil. Stud, IV, p. 204 i 211 es poden fer), la següent observació: sent el compost dels components més variada pspchophysische Onada de la vida humana, fortzubrauchen a aquests, a curt termini hineinverbreitete en un món que comprèn més que elements diferents Per descomptat, se suposa que mitjançant la difusió de entre els beneficiaris que aquí, el llindar de la barreja cauria. Però des la mar d'ones psicofísic en el món entre els seus altres components també contenen, de manera que amb l'onada de la vida de les persones són iguals, diferents de la quantitat o intensitat, fins i tot aquells que superen el llindar, fins i tot barrejar o d'ells estan a prop, i pel zutretenden com només els més ser més millorat, pel que és el resultat de la consideració anterior només a restaurar el camí una mica més a fons.


Per tant, la matraca a la part posterior de l'àguila fàcilment volar sobre un cim de la muntanya, per a això és massa feble era, i finalment de la part posterior de l'àguila de la general Les aeronaus per un tros d'ella encara. Déu és la gran àguila, com l'ocellet.
Però, com pot l'home després de la mort del cos, del cervell per perdre, el tan enginyosament construït de manera que cada moviment de la seva Esperit va portar als moviments de l'esperit de la va ampliar aquests contribuït al poder cada cop més gran i la riquesa. Va ser per a res construït?
Pregunti a la planta, com ho fan sense la llavor podrà, si va més enllà de la mateixa, de créixer cap a la llum, el tal art construït, que per conduir el germen interior encara més en el es va expandir. Va ser construït per a res?
Però, on és igual a un de cada artística Construcció, com el seu cervell, que la va substituir en el més enllà, i on fins i tot una persona que überböte, però sí al món més enllà d'aquest món fantàstic.
Però no és així, tot el seu cos una major construcció i més alt que l'ull, l'oïda, el cervell, no té cap part? - Sol i extraordinàriament més supera el món, dels quals la raça humana amb Estat, amb la ciència, amb art i amb el trànsit és només una part, la seva petit cervell, la part d'aquesta part. Miri, vostè vol un alt Veure que planteja en la terra no només una pilota de sòl sec, l'aigua, l'aire, i és un gran i més alt única criatura que tu, una criatura celestial, amb meravellosa vida i el teixit a la seva habitació de dalt, ja que en el seu petit Cervell useu, el que contribuirà només una petita part de la seva vida. En va li somni d'una vida després de tu si la vida no sé vostès reconeixen.
Què fa l'anatomista, quan, en el cervell humà sembla? un embull de fibres blanques, el significat no desentranyar pot. I el que és vist en tu mateix? un món de llum, so, Els pensaments, records, fantasies, sentiments d'amor i odi. A tu et sembla la relació d'aspecte del que Front món, veure-hi, i el que ella veu en si mateixa, i no requereix que tant l'exterior i interior, a tot el món semblen més similars als de vostè, només vostè Part. I només que vostè és una part d'aquest món, pot vostè veu una part del que ella veu en si mateix, en tu.
I finalment li va preguntar sobre el que els nostres ni d'altres Consell de l'anomenem nosaltres, només pot despertar més enllà, després de Nosaltres en aquest costat d'ell, però ja expulsat en el regne de la terra, i ell ara la continuació del nostre cos està més a prop?
La dita que aquest més a prop del somni, si passa. Res més que un cas d'aquesta regla general, a través de Tot aquest món és suficient prova de que fins i tot més enllà de passat. Voleu sempre just a prop escèptics d'aquest món, Molt a prop.
La força viva de la consciència sorgeix Mai realment nou, mai s'enfonsa, però com els del cos, amb la qual cosa ella, només el seu cos, forma, canals de distribució i el temps de descans i el canvi territorial, en l'actualitat o que només estan inclosos al dia, o en una altra part a pujar, o la pujada d'avui només per demà, o en una altra part a enfonsar-se.8) Així que l'ull despert, amb els La consciència pot veure, ha de sentit disminució en el somni, per despertar el món interior de pensaments, el somni dels sentits externs ; Ser un dolor en el punt més baix que la consciència de la seva Soul hagin esgotat completament. Com més difusa la llum de l'atenció, el més feble és l'individu il.lustrat com aquest, el més brillant en un punt també és cert més que en el contacte foscos tots els altres; reflexionar sobre alguna cosa resum d'altres estats. El seu dia de la vigília li deu a la seva El somni des d'ahir, més profunda cau adormit avui, serà alegre et despertes de demà, i la més alegre vostè està despert, es planteja la més profunda . Somni
8) Ha quedat acreditat depèn això, les lleis anomenades de la conservació (d'energia en el anàleg del cos àrees, Llei amb el mateix per la relació bàsica de la física espiritual junts d'alguna manera, sense aquest context és evident , O la llei de conservació de l'energia i la consciència psicofísica de la llei de conservació de la força física es deriva, sempre que la naturalesa bàsica de l'activitat psico-física en si no s'aclareix. La llei ha, per tant, per si mateix dels fets, ja que el seguiment, es va arribar a la conclusió, i guanya, sense exactament en la seva totalitat resultar ser de caràcter general, però una probabilitat per la fa apercus adequat, com aquella en què es aquí, basada a col.locar.


Però ara l'home està dormint d'aquest costat, en el fons sempre només una mitjana del son, que pot despertar el vell altra vegada, perquè encara existeix l'antiga, fins a la mort del son total, un nou pot despertar perquè el vell se'n va anar, però els vells Regla segueix aquí, el que requereix un reemplaçament de la vella consciència, i al nou òrgan com una continuació de la vella, de manera que és també un nou La consciència com un substitut, i segueixen sent els vells.
Com a continuació de la vella! Pel que el cos de la Els vells encara pot utilitzar la continuació de la mateixa consciència, que portava el cos del nen, a la qual no té cap àtom és més, fins i tot el cos de l'altra vida encara pot utilitzar la mateixa consciència, que el cos dels homes d'edat portava, de la qual no té més nuclears. Això és el que cada un després de la vigència de la consciència un dels ex portava atrinxerat per sostenir i designats per aquest. Per tant, és un principi que aquest món la vida d'avui al matí i Aquest món a l'altre món continua. I pot ser una però el principi etern de la permanència eterna a donar a la gent?
I així no fer el que fa en aquest sentit, que van ser concebuts en aquest costat del món exterior, més enllà de tu són més que qualssevol altres que estan més enllà de tu, encara pertanyen. Això és tot el que en lloc d'aquesta espera de vostè. Tota causa conserva el seu impacte com una propietat eterna. Bàsicament, però els seus resultats no s'havien anat més enllà de tu, ja format en aquest costat de l'inconscient, sinó de despertar a una nova La consciència expectant continuació del seu ésser.
Només una persona pot morir mai, que una vegada van viure podria mai arriba a la vida per ser, ell no hauria viscut abans; només que abans no va viure per si mateixos. La consciència que el nen es desperta en el naixement, és només una part de la hagi vist abans consciència divina universal, que en l'ànima nova junts per ells mateixos. Podem per descomptat, als vius Consciència tan poc poder seguir per tots els camins i transformacions, com la força del cos vivent.
La preocupació però, la consciència humana ho faria, perquè neix de la consciència general, una vegada més llisquen sobre ella, així que busca en l'arbre. Li va prendre anys, abans de les branques eren de la tribu, una vegada que van arribar, no es remunten tenir en ell. Com va sorgir l'arbre de créixer i desenvolupar-se si geschähe, també l'arbre de la vida en el món, però creixeran i . Desenvolupar
Després de tot, el gran art del sil.logisme d'aquest món al més enllà, no per raons que no coneixem ni de les condicions del que fem, sinó dels fets que saber, els fets més grans i de l'altra vida per tancar, i per tant la pràctica necessària, a majors Punt de la cortina de la fe per enfortir untenher per donar suport i compartir amb la vida en termes vívids. Sí, necessitem la La fe no es basa, com ho ha fet, però a mesura que ho necessiten, es ell no té cap fonament.


Capítol Deu
L'ànima de l'home es vessa per tot el seu cos, Aviat s'ensorra quan és diferent d'ell, però la seva consciència de la llum Ja és aquí ara.9) Només acabem de veure Anem a tancar en el cos de tant en tant emigren, canviant l'ull, l'oïda, per il.luminar el sentit intern i extern, a fi de que per fi Bastant més enllà de la mort a vagar com una caseta la destruït, en el qual s'havia anat de llarg cap enrere i endavant, sempre en el Àmplia empats i comença un nou viatge. La mort no és altra Beina entre dues vides, que tanqui el lloc de l' La migració pot ser intercanviat amb l'altre. I tan poc en la vida present és la llum la consciència sempre ia tot arreu al mateix temps és on ha de girar i on es poden dispersar, es en la seva vida futura. L'escena de la caminada és simplement indescriptible més gran, la possible propagació a través de lliure i l'opinió dels punts més alts, tots els menors d'aquest món entre ells comprendre.
9) Amb expressió científica, es pot dir: la consciència és a tot arreu i despert, quan i on el tema de la propietat intel lectual activitat física, psico-físic anomenat el grau de força, que es diu el llindar superior. (Veure Nota.) D'acord amb consciència en el temps i l'espai es troben. La cimera de la Onada de la nostra activitat psico-física, ja que varia d'un Lloc a un altre, fent que la llum canvia conscient el seu lloc, només que durant la vida d'aquest món sempre sol dins del nostre cos, ni tan sols una part limitada d'aquest òrgan, de vegades varia, i en el somni per complet sota el llindar disminueix amb el Ell ressuscita en la vigília a veure cas els elements de la psicofísica II, cap 40 i 41


Fins i tot ja en aquesta vida, sinó que veiem una excepció, En casos rars, la consciència de la llum del cos estret en l'altre passeig i tornar a casa, portant la notícia de la, distants en l'espai o el que, fundada en el seu ampli context, També passa en el temps, per la longitud del futur sobre la base de l'amplada de la present. De sobte apareix en una columna en cas contrari la porta sempre tancada entre aquest món i el més enllà, per tancar ràpidament la porta de la mort està completament oberta, i només llavors s'obrirà, per mai prop. Utilitzeu també ¿no és així, abans de l'única columna Feix de llum. Però l'excepció a la regla, aquesta vida és només un L'assumpte de la norma més gran de la vida que aquest món i el Més Enllà inclou tant.
Passa que el cos més proper a una Secundaris prou profund son, segons altres en les seves fronteres també per despertar en una manera inusual, i no obstant això no tan completa i profundament, mai a despertar més. O en l'altre cos és un punt tan inusual fortament atret per la més estreta en un excés del llindar ampliar efecte d'una distància d'una altra manera inaccessibles. Així comencen les meravelles de Hellgesichts, els pressentiments, el presagi Els somnis, res més que faules, quan l'extremitat oposada i davant de la La vida són faules, un altre signe d'un signe i un altre, el que Però el caràcter que ha hi és, i què senyal vindrà.
Però no hi ha senyals d'aquest món sa Vida. Aquest món té el cos de l'altra part només per al més enllà per construir, ni tan sols amb els ulls i orelles per veure i sentir. La flor no creix, que es trenca abans d'hora. I si vostè la creença en l'altra vida per la fe d'aquestes empremtes del seu aclarir pot ajudar en aquest món, així hagi encara no estava fora . Construir la creença comuna es basa en raons, i conclou lloc en la majoria dels aspectes de la vida saludable si mateix a la seva salut i al final de la seva més alta Punts de vista oïda.
Que vas ser fet des d'aleshores, la figura menuda, en què un difunt se li apareix en la memòria, es limita a la teva flama interior. Vostè està equivocat, ell és la pròpia carn en consciència Camí a no només a vostè, però comença amb vostè. La primera La figura segueix sent el seu vestit ànima només no ho fa, amb el seu anterior cos sòlid, i lent caminar amb ell, però transparent, fàcilment despullats de la càrrega terrestre, el moment ara aquí ara allà, Després de la convocatòria de cada un, trucant als morts, o jo a tu manera, llavors vostè ha de pensar en els morts. També s'ha es sempre és el fenomen invers de les ànimes tan lleugera, tan sense cos, tan independent de les limitacions d'espai significat, i per tant, els drets no intencionada, però va colpejar la dreta.
També, vostè probablement ha sentit parlar dels fantasmes . Parli Els metges se'ls anomena fantasies, lucinacions. També són per als vius, sinó també fenòmens reals dels morts, nosaltres l'anomenem així. Perquè si la memòria feble formes en nosaltres hi ha, com ha de ser molt més apropiat Fenòmens no ser. Per què lluitar per la qual cosa fins i tot si un o els altres, encara que els dos són un i altres són. I per què que temen que el futur abans de fantasmes, si que de les xifres record en tu, que ja no té por.
Però el no voler del tot la raó. A diferència dels diu a si mateix, o en el context de la seva vida interior dient en veu baixa i entra amb tota tranquilitat, que era útil amb fortspinnenden Les xifres vénen espontàniament, caus sense abwehrbarer Força, segons sembla, al davant de vostè, de veritat entrar a vostè, en els seus teixits la vida interior més que fortspinnend zausend. Una naturalesa mòrbida, al mateix temps d'aquest món i el més enllà. L'objectiu no és mort comunicar-se amb els vius. Ja és la meitat de la destrucció dels vivents, els morts tan clar a buscar la manera més objectiva, ja que poden mirar-se; sobre l'horror de viure en un fenomen dels morts, i és també un mitjà Zurückversinken dels morts del regne de la mort en el regne a la mort, de manera que la llegenda - i si no com una llegenda? acord - que només els esperits que no són del tot redimit, encara penjant d'una cadena pesant en l'aquí i ara. El infortunat espantar a anomenar "un esperit millor i més fort a l'ajuda de la més forts i millors, però és l'esperit si alguna esperits. Qui en vostè una cosa que el protegeixi! També fidel a la llegenda que abans de la Crida de Déu surt cada esperit maligne.
Mentrestant, en aquest àmbit una amenaça a la salut mental, la fe a patir fins i tot a la superstició. La forma més fàcil, abans de per preservar l'arribada de fantasmes, es queda per sempre, no van a ella a creure, creuen que vénen, ja està, que troben a mig camí.
Com s'assemblen entre si, com fins i tot diu Que faig. Pel mateix fenomen, que està en contra de l'ordre d'aquest món, Es preveu, de la resolució del més enllà. Llum, completa, clara objectius i els habitants de l'altra vida apareixeran juntes en la forma el que només són un feble desaparegut, una ombra borrosa de dibuix tenen en la memòria d'ells, perquè cada un d'ells complet amb totes les En ser penetrat, de les quals només una petita part a cada un de nosaltres al Memòria de la seva entrada. Igual que més enllà d'aquest costat de la requereixen que l'atenció es dirigeix al fenomen per tal de tenir.
Un sempre pot preguntar: com és possible, el que es compenetren de tal manera objectiva i no obstant això tan semblen limitades. Però pregunteu primer com és possible que, com una manifestació de la vida en el que vostè va rebre i en la memòria un home mort penetra el cervell - i no una altra cosa és la seva Soul abans, es basen en fets, com tu ho mires objectivament, com Memòria encara sembla ser limitat. Ja no són encara un impacte limitat, el tema de la memòria, encara reflecteix la limitació de Forma, que es va suposar inicialment abans. Vostè sap d'aquest món no sé per què, com pot saber de l'altre món.
I així torno a dir: no concloure de Les raons d'aquest món, no ho sé, ni amb les condicions de fer, però dels fets d'aquest món, ja saps, al fets més grans i de l'altra vida. L'individu conclusió pot ser equivocada, fins i tot la que acabava, de manera que les carpetes que cap detall, la concentració de les conclusions Direcció del que principalment final i sobre totes les finals la demanda que la nostra fe és millor suport des de baix i la seva guia fins al cim.
Però si vostè va tenir la fe de la igualtat de dret anterior, és fàcil caure tota la fe, vam posar.

Capítol XI
Sí, que fàcil seria tot per la fe, l'home podria ser utilitzat només en la paraula, que ha fa més d'un miler d'anys, obres de teatre que viu en Déu i es mou i Més que una paraula que es veu. Llavors, la creença en Déu i la seva la vida eterna, a una sola, que veu la seva pròpia vida eterna a la vida eterna de Déu mateix adequadament, i en l'apogeu del seu futur sobre la seva vida actual és només un més amunt en un menor a Déu com ell mateix ha estat tal, en si mateix, i sosté la mostra petit i el més alt és el context tant de la totalitat el que és només la part.
La vista en més de la teva pell, i la memòria s'aixeca d'ella en tu, tot el seu punt de vista mundà de la vida a Déu s'esvaeix, i un augment de memòria més alta de la vida en Déu des d'ara, i com els records al teu cap, executeu els esperits dels Més enllà del cap divina. Només un pas per sobre del nivell la mateixa escala que no condueix a Déu, sinó en Déu, que en el mateix temps, la raó i el cim. Com buit que Déu estava amb imaginàries paraules buides, el ric que és Déu amb els seus sentits per complet.
Sap vostè com a l'altre costat de les intuïcions en la seva ment possible? Vostè sap que en realitat només és, però només en un esperit que és possible. De manera que també pot una mica ignorant com és possible en la realitat d'un més enllà tota la teva ment en un esperit superior creu que ha de només crec que un esperit superior, i que tu en ell es.
I a més, el fàcil que seria tot pel Crec que si l'home pogués acostumar-se a ells, una veritat veure a la segona paraula, que Déu viu a tots, i es mou i és. Llavors no és un mort, sinó un món viu a través de Déu, partir de la qual el cos humà es construeix, i per tant el seu futur una nova casa de culte hineinbaut.
Però si aquesta és la vida que dóna fe a la vida ser?
El fet que dóna la vida, ho farà amb vida.


Capítol Dotze


Vostè va demanar als obstetres, i em va respondre amb "com". La fe salva la qüestió de si, però es fa, només hi ha una resposta per el com, i no és tan llarga com l'empresa, Si això no es aturar i per venir.
Això és com l'arbre, full de molts d'ells només , Tardor, però la seva raó i la seva connexió és bona i sòlida. Ell és sempre produeix noves branques i fulles noves són sempre caient, i ell si no van a sufragar, flors farà la bellesa, i contribuir a les seves arrels i no en la fe, els fruits de la fe.


Postdata
La primera suggeriment dels esdeveniments descrits en aquest document Idea que els esperits dels morts que els individus que viuen en , Que segueixen existint era per a mi una conversa amb el meu, llavors a Leipzig, ara viuen en els amics de Hall, el professor Bill Roth. Tot i que aquesta idea una sèrie d'idees relacionades amb mi a vegades intervenir, una cosa així despertat, ha dissenyat de la mateixa manera a l'anterior i per un Tipus necessaris avenços a la idea d'una vida superior dels esperits ampliat en Déu. Mentrestant, l'autor de la mateixa, com en la filosofia de la religió en absolut, especialment en la doctrina de la immortalitat, un dels portant a terme molt diferent i més directament els dogmes religiosos direcció adoptades posteriorment, que fins i tot partint d'aquesta idea bàsica en gran part o s'hagin retirat completament nou té, al meu entendre Em refereixo a ell com el creador d'ells creu que ha de però ja no s'atreveixen a anomenar com el seu representant. Els seus punts de vista propis aquest filòsof sobre el tema rellevant serà en un, espera que aviat es trobarà de la mateixa fàbrica.

No hay comentarios: